hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ama henüz 10 gün olmuş çok erken değil mi benim yumurtlamadan sonra adetimde gecikti bütün belirtiler vardı hatta yumurtlamada sancı bile oldu değerlendirdikten sonra yüzde yüz hamileyimdir dedim 14.gün hafif silik çıktı 15 gün tekrar yaptım hiç çıkmadı ve adet oldum bu yüzden söyledim inşallah senin öyle değildirMerhaba,
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Benim bu ay yumurtlamam 14 Mayıs'taydı. 13-14 Mayıs'ta en koyu çift çizgiyi gördüm yumurtlama testinde. Yumurtlama tarihinden 2 gün önce ve 2 gün sonra ilişki tavsiye ediyor doktorlar. Biz de 13-14 ve 16'sında denemiştik. Yumurtlama testleri oldukça pozitif. Hem yumurtlama testlerinin hem BETA HCG'nin fotoğraflarını ekleyeyim bir fikir olsun. Bugün bile hala pozitif çıkıyor yumurtlama testim. Normalde çoktan negatif çıkması gerekirdi.
Yumurtlamadan sonra 6 gün biraz erken. Ben ilk gerçek pozitif testimi dün gördüm. Yani yumurtlamadan 8 gün sonra. Hala da çizgi oldukça silik. Bence birkaç gün daha bekle ve test yap. Erken gösterenlerden yapmanı tavsiye ederim çünkü adet geciktikten sonra gösterenler hiçbir şekilde ipucu vermiyor.
Sevgiler.
Benim adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 çıktı sizce nasıl değerim
Merhaba,Değerin düşük gibi ama geç döllenme de olabilir.
Merhaba,hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ama henüz 10 gün olmuş çok erken değil mi benim yumurtlamadan sonra adetimde gecikti bütün belirtiler vardı hatta yumurtlamada sancı bile oldu değerlendirdikten sonra yüzde yüz hamileyimdir dedim 14.gün hafif silik çıktı 15 gün tekrar yaptım hiç çıkmadı ve adet oldum bu yüzden söyledim inşallah senin öyle değildir
Merhabalar,Benim adetim 2 gün geçti 105,90 2 gün sonra 187,55 çıktı sizce nasıl değerim
Bendede adete 3 gün kala hcg 0 dı kan testinde ve adeti 2 gün geçtikten sonra pozitif görmüştümMerhabalar Arkadaşlar,
Son adet kanamam 1 Mayıs'taydı. 28-29 günde bir adet görüyorum ve ilk adet görmeye başladığımdan beri çok düzenlidir. Bir sonraki beklenen adet kanamama 8 gün kala hastanede Beta HCG testi yaptırdım. Sonuç <0.100 çıktı. Doktorumla görüştüğümde gebelik görünmediğini ama testi 1 Haziran'da tekrar etmemi istediğini söyledi. Şuanda biraz hamilelikten şüpheleniyorum çünkü yumurtlama testim oldukça uzun zamandır pozitif çıkıyor. Normalde yumurtlama haftam çoktan bitmiş olmalı ama hala çift çizgi çıkıyor. Hem Türkiye'de hem farklı ülkelerde kadınların birçoğu yumurtlama testleriyle de gebelik tespit edebiliyor. Yumurtlama testleri gebelik tespit etmek için doğru yöntem değil tabi ki ama bir şekilde gebeliği de gösterebiliyor anlaşılan. Aynı zamanda, eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa, erken gebelik testimde de çok çok silik bir ikinci çizgi görüyorum. Kısacası hem kendim için hem de sizler için bu BETA HCG değerinin değişip değişmediğini ve sonunda gebelik oluşup oluşmayacağını takip edeceğim. Eğer sizlerin arasında da <0.100 BETA HCG sonucu alıp, sonradan hamileliği tespit edilen varsa, yazarsa çok memnun olurum. Tüm isteyen anne adaylarının en kısa zamanda güzel haberi almasını dilerim. Şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba : )Ümidini kırmak istemiyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur ve bebisin seninledir canım ama gebelik testlerinin daha çok koyulasması gerekirdi, HCG arttıkça çizgiler belirginleşiyor. Umarım istediğin sonucu alırsın
Merhaba Kittenlyy,Bendede adete 3 gün kala hcg 0 dı kan testinde ve adeti 2 gün geçtikten sonra pozitif görmüştümgeç döllenmeymiş. Sizide tebrik ederim
Kaset testler ile ilgili tavsiyeni de dikkate alacağım kesinlikle canım. Çok teşekkür ederim. : )Ve predictor markası bana da aynı bu şekilde silik çizgi vermişti hemde saniyesinde ama gebe değildim o ay. Bu testlere çok güvenme derim. En iyisi kaset testler
Saolun çok teşekkür ederimMerhabalar,
Ben doktor değilim. Haliyle yorumumun bilimsel bir tarafı olmayacaktır ama gözlemlerime ve araştırmalarıma göre değerleriniz normal görünüyor. Artışı da minimum-maksimum referans sınırları içinde sanırım. Bence hiç endişelenmeyin ve rahatlayın. Mutlu haberi almışsınız, bu harika. : ) Doktorunuzla süreci takip edin ve pozitif kalın. : )
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?