0,1 Amh ile ilaçlar için rapor alınır mı? 🙏🏻

calikusunundefteri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
53
49
Merhabalar. 27 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Eşimde sperm anlamında bir sorun yok ama bende Amh değeri 0,1 şu anda. Ben tüp bebek ilaçları adına rapor alınıyor diye duydum ama net bir bilgim yok. Şartlarını bilen var mıdır ve devlet hastanesi/tıp fakültesinden mi alınır? (Şu an Zonguldak’ta ikamet etmekteyim.)

Merhabalar. 27 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Eşimde sperm anlamında bir sorun yok ama bende Amh değeri 0,1 şu anda. Ben tüp bebek ilaçları adına rapor alınıyor diye duydum ama net bir bilgim yok. Şartlarını bilen var mıdır ve devlet hastanesi/tıp fakültesinden mi alınır? (Şu an Zonguldak’ta ikamet etmekteyim.)
Merhabalar.
Tüp bebek raporundan bahsediyorsunuz sanırım
Üni hastanesi tüp bebek Dr muayene oldum ben bunun için gerekli evrakları sordum Bi liste verdi elime
İstediklerini toparladım ancak sperm testi üni hastanesi olcak evrK eksik dediler kabul etmediler bu testi yaptırmak da devlette gerçekten muamma
Randevu çok ileri tarihlere atılıyor Bi sürü bekleme eziyeti falan filan
Ki onu yaptırsak bir rapor elimize verecekler mi bilmiyorum
Bana Dr demişti ki bu evrakları al gel burda ben de direk başlarsan ücret indirimi oluyor demişti ama ben orda düşünmüyorum
Sen de üni hast git durumunu anlat bizim değerler kötü olunca diğer şartlar aranmıyor diyolar da
Ben daha çözemedim açıkcası
Rapor geçerlilik süresi 6 ay sanırım
Raporun geçtiği yerlerde Tüp bebek yaptırırsan yüzde 25 indirimli oluyomuş galiba

bir mucizee bir mucizee bebeğim konu sahibi arkadaşım.Bu konuda bilgin var mı?
Hatta diğer konusuna da etiket etmek istiyorum seni onu en iyi sende anlarsın♥️
Çiçeğim 😍

Merhabalar.
Tüp bebek raporundan bahsediyorsunuz sanırım
Üni hastanesi tüp bebek Dr muayene oldum ben bunun için gerekli evrakları sordum Bi liste verdi elime
İstediklerini toparladım ancak sperm testi üni hastanesi olcak evrK eksik dediler kabul etmediler bu testi yaptırmak da devlette gerçekten muamma
Randevu çok ileri tarihlere atılıyor Bi sürü bekleme eziyeti falan filan
Ki onu yaptırsak bir rapor elimize verecekler mi bilmiyorum
Bana Dr demişti ki bu evrakları al gel burda ben de direk başlarsan ücret indirimi oluyor demişti ama ben orda düşünmüyorum
Sen de üni hast git durumunu anlat bizim değerler kötü olunca diğer şartlar aranmıyor diyolar da
Ben daha çözemedim açıkcası
Rapor geçerlilik süresi 6 ay sanırım
Raporun geçtiği yerlerde Tüp bebek yaptırırsan yüzde 25 indirimli oluyomuş galiba

Çiçeğim 😍
Çok teşekkür ederim ben de üniversite hastanesine gideceğim Pazartesi günü 😍

X