Yumurta kalitesi de önemli diye biliyorum bu yaş ilerledikçe kalite de düşüyormuş bu yüzden yumurtanın kalitesini besleyecek besinleri araştırmanı öneririm Saraçoğluna çok güveniyorum çörek otundan çok incir kürü gibi şeyler öneriyor yine maca tozu hayıt tohumu bunları düzenli olarak dene istersen ben aldım bunları ama düzenli kullanamadım ara ara kullanıyordum. Vitamini ve omegayı aksatmadım birde benim demir değeri hep sınır altındaydı o ay demir takviyesi kullandım ilk defa sınırın üstüne çıktı o da etkili olabilir.Çörekotu ise Aç karnına yemekten yarım saat bi saat önce hem zayıflatma etkisi oluyormuş hem de daha faydalı oluyormuş ben tadını sevdiğim için çiğneyerek yoğurt ile tüketiyordum. Siz öğüterek kullanabilirsiniz ama öğüttükten sonra hemen kullanmak gerek ertesi güne saklamayın. Rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ben 39 yaşında tek yumurtalıkla amh 0.17 herşeyim normal düzenli adet ,her ay yumurtlama testiyle peak görüyorum ama bebeğim olmuyor. öğütülmüş çörek otu var evde bal tarçın macunu 1 kerecik yaptım sonuç almayınca bi daha yapmadım. Siz normal tüm şeklinde çörek otunu sade yoğurtla mı yediniz ?denemek isterim miktar olarak ne kadar aç mı tok mu almalıyım cvp lütfen