Bebek Beslenmesi Zwitsal urunleri icin iceriye

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zwitsalci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
12
0
0
Ankara
Merhabalar;

Bu urun hakkinda sormak ve bilmek istediklerinizi bekliyorum. Elimden geldigi kadar sizlere ve bebeklerinize yardimci olmak isterim.

Saygilar,

Merhaba;

Yaklasık 40 kişinin bakmasına rağmen,bir kişinin bile iki satır yazmamasını yadırgadım dogrusu :( Merhaba bile olurdu :((

Bir merhaba diyeyim dedim :)) Yeni gordugum bir urun var,siz biliyormusunuz? Bu lavantali bebek yaginin dus jeli ?! Biraz bilgi lutfen :):46:

Oncelikle cok tesekkur ederim. Urune gelince 200ml olarak ve en son 400ml-pompali olarak cikti. Papatya ve lavanta ozu iceriyor. Bu doğal maddeler bunların rahatlatıcı etkileri ile dus sonrasinda yagi ilede masaj yapinca uykuya gecisi cok kolay olacaktir. Umarim yardimci olabilmisimdir. Urun adi Zwitsal slaap zacht bad&wasgel.

Iyi gunler,

Küçük bir hatırlatma:
Ürün reklamı, satışı vb. yasak ve uyarı alma sebebidir.

Memnun olduğunuz ürünleri tavsiye edebilir, hoşnutluğunuzu dile getirebilirsiniz ama üyeleri ürünü almaları için yönlendiremezsiniz.

Merhaba arkadaşlar

Ben belçika ve istanbul da oturmakdayım 2,5 aylık bebeğime zwitsal ürünüleri kullanıyorum çok da memnunum kullanmak istiyen bayan arkadaşlarıma duyurulur makül ücretle temin edebilirim bilginize teşekkürler

Back