Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam eve gittim baya bir kalabalık toplamakla geçti vaktim. Eşim geldi birlikte karnımızı doyurduk yine ofise geldik ben dataları aldım analizlerini yapıp hocama attım. Çünkü gece burda 12- 6 arası elektrik kesintisi olacaktı huylandım cihazlarıma bir şey olursa diye. Ofisten 9 gibi çıktık teyzeme geçtik bende tabağı vardı onu verdik. Annemler de ordalarmış orda da 11 e kadar oturduk ordan da kayınvalidemlere geçtik. Kayınvalidem oğlunu da aldı ş dışına çıktı kocasının yanına geçti. Ama görümce burda yazokuluna kaldı üniversitede. O evde yalnızdı onun yanına gidelim orda yatalım dedik. Eve geçtik işte kayınvalidem sütlaç yapmış ondan yedik gece gece sonra eşim kardeşiyle uzun bir telefon görüşmesi yaptı. sonra da uyuduk. Bugün de tembihledim görümce bana gelecek havuz çıkışı. Sen neler yaptın?
ah bi de benim iştahım kesilse de yemesem. sir ağdaya mı gidiyorsun? Ben lazerle hallediyorum kafam rahat oluyor
sabah geç kalınca ben de kahvaltı yapamadım bir bardak meyve suyu içtim sadece. şimdi de pek yemek yiyesim yok. Sıkıldım işte yaaaa
benim mecbur bu akşam bir şeyler pişirmem gerek. Akşama görümce bana geliyor. Belki ananne çağırır bana gelin yemeğe diye :))) dudağımın kenarında da uçuk çıkmış çok acıyor.
ne yemek yapmayı düşünüyosun peki? uçuk için krem kullansana yokmu evde
sen ne ilacı kullanıyorsun ?
zuzu sen naptın öyle yaa. geçmiş olsun. tiroid problemin harici diğierleri niçin?? daha ne kadar kullanacaksın?