Zürich Paylasim Alani(Tanisma)

Yani mail adresini ve ismini arama yapıldığında kapalı oluyor Eşimle beraber kullanıyoruz oyüzden kapattık aramalara.
Ve senide bulamıyorum malesef bu isim çok fazla var :KK43:

bilgilerimi güncelledim simdi belki daha kolay olur bide resim eklim dedim ama olmadi bilgisayarda sorun varda buaralar bidaha bak istersen

bilgilerimi güncelledim simdi belki daha kolay olur bide resim eklim dedim ama olmadi bilgisayarda sorun varda buaralar bidaha bak istersen

Merhaba Sanalbaci,

Bana özelden atmis oldugun mesaji azönce okudum, sana cevap yazmayi denedim ama özel mesaj yazabilmem icin 50 mesaj kotamin dolmus olmasi gerekiyormus, dolayisiyla sana buradan yazmak zorunda kaldim.Ben sana özelden yazamadigim icin, buradan kisisel bilgilerimi paylasmak istemiyorum. Eger Sosyal paylasim hesabin varsa özelden yazarsan sana ulasabilirim. Ayrica Winterthur'a yakin sayilirim, ikimizinde uygun oldugu bir zaman görüsüp tanisabiliriz. :)

Yok ben sana FB'dan ulasamiyorum.Birsürü senin o verdigin isimle ayni resimsiz profil var üstelik duvarlari da kapali. Belki sen farkinda degilsin ama senin FB duvarin kapali oldugu icin ben okuyamiyorumdur mesajlarini. Neyse söyle yapalim, istersen sen Facebook'da Flora Flora ismiyle beni ara, profil resmimde Minnie Mouse resmi var asagidaki ekteki resimle ayni. Ben daha sonra seni oradan kendi gercek FB profilime eklerim. Olmaz mi ? :KK66:

$mini mini.jpg $mini mini.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım böyle kimse birbirine ulaşamadı. Kimse kimseye güvenmiyor bile Facebook var ama foto yok hep fake hesaplar
Galiba burdan arkadaş edinmek imkansız kızlar :)

Sanırım böyle kimse birbirine ulaşamadı. Kimse kimseye güvenmiyor bile Facebook var ama foto yok hep fake hesaplar
Galiba burdan arkadaş edinmek imkansız kızlar :)

Merhaba Pelden,

Aslinda güvenmekle cok da alakali degil de, kimse bir forum sitesine kendi Facebook hesabinin gercegini yazip adini soyadini aciklamak istemez. Zaten sen de aciklamamissin. Bu gayet normal. Diger taraftan, buradan arkadas edinmek imkansiz degil ama cok zor diyebilirim.

Aranizda Zürich ve yakinlarinda yasayan, benim gibi kafadengi arkadas bulma sikintisi ceken var mi?

Birlikte alisverise gidebilecegim, Cafe'de ve bir Restaurant'da oturup keyifli muhabbetler edebilecegim :nazar: , hayati seven :KK66:, eglenceli :21: keyifli ve icten :KK19: bir arkadas ariyorum. Suana kadar edindigim arkadaslar maalesef bu vasiflari tasimiyor. Görüsmek istedigim zamanlar hep bir bahaneleri var; ya es ya is ya da cocuk ... :44:

X