- Konu Sahibi sipali_eschek
Facebook um aramaya kapalı sen yaz istersen veya mail adresin varsa çok memnun olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgilerimi güncelledim simdi belki daha kolay olur bide resim eklim dedim ama olmadi bilgisayarda sorun varda buaralar bidaha bak istersen
bilgilerimi güncelledim simdi belki daha kolay olur bide resim eklim dedim ama olmadi bilgisayarda sorun varda buaralar bidaha bak istersen
facebook um aramaya kapalı sen yaz istersen veya mail adresin varsa çok memnun olurum
Sanırım böyle kimse birbirine ulaşamadı. Kimse kimseye güvenmiyor bile Facebook var ama foto yok hep fake hesaplar
Galiba burdan arkadaş edinmek imkansız kızlar :)
Sanırım böyle kimse birbirine ulaşamadı. Kimse kimseye güvenmiyor bile Facebook var ama foto yok hep fake hesaplar
Galiba burdan arkadaş edinmek imkansız kızlar :)
slm kizlar bende konyaliyim zürichte oturuyorumm
Facebook adresin varsa yazsana ordan konusalim
Bende buradayım isviçre Zürih'den sevgilerle kızlar:))
Hoşbulduk ben dietikondayım winterthurda baya Türk var sanırım:))oooooo hosgeldin uzun zamandir kimseden ses cikmiyodu :)))) ben winterthurdan