Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canomTeşekkür ederim canım. Siz ilk kek dediğiniz de bulmuştum bu tarifi
Daha güzelleri sizin olsun
Amin canım inşallahRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canomkekte tabiki muhteşemmmm
Safariye gitmek vardı şartlar müsait değildiNeden keki zürafaya yedirmediniz ? Hahshfj
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Biz aynı tertibizLeoparlı kurabiyeye gırgır ekleyen konu sahibi kadar yaratıcı
Benim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.Ayrı bir estetik katmış değil mi
Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızBenim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.
Tolin: Ben ne alaka?Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızaramızdaki fark Tolin
Herşeye bahane buluyorTolin: Ben ne alaka?
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canom şahane görünüyor
Amacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim miBen espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızaramızdaki fark Tolin
En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdümAmacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim mi
Yok artık hahahahahahajEn iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm
Aaa senin haberin yok muYok artık hahahahahahaj
Bebeyim sen influencersin, sen yaparsın. Ne zaman link vermeye başlayacaksın?En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm