- 28 Haziran 2011
- 60.136
- 151.419
Amiinn ins nevosumİyi günlerde kullansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiinn ins nevosumİyi günlerde kullansın
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canom kekte tabiki muhteşemmmmTeşekkür ederim canım. Siz ilk kek dediğiniz de bulmuştum bu tarifi
Daha güzelleri sizin olsun
Amin canım inşallahRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canom kekte tabiki muhteşemmmm
Safariye gitmek vardı şartlar müsait değildiNeden keki zürafaya yedirmediniz ? Hahshfj
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Ayrı bir estetik katmış değil miArkadaki zürafa gibi izliyorum şuvan.
Biz aynı tertibizLeoparlı kurabiyeye gırgır ekleyen konu sahibi kadar yaratıcı
Benim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.Ayrı bir estetik katmış değil mi
Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnız aramızdaki fark TolinBenim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.
Tolin: Ben ne alaka?Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnız aramızdaki fark Tolin
Herşeye bahane buluyorTolin: Ben ne alaka?
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canom şahane görünüyor
Amacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim miBen espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnız aramızdaki fark Tolin
En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdümAmacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim mi
Yok artık hahahahahahajEn iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm
Aaa senin haberin yok mu Kaya tuzlu kolonyalı ateş Show yapmıştım. Kolonyanın tıpası ile oynamış birisi az sıkayım ateş yükselsin derken tıpa bir çıktı alev aldı ortalık Allah tan sular gider diye kenara yedek su doldurmuştum. Onu döktüm söndü ve çekimime devam ettimYok artık hahahahahahaj
Bebeyim sen influencersin, sen yaparsın. Ne zaman link vermeye başlayacaksın?En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm