- 28 Haziran 2011
- 61.653
- 154.793
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canomTeşekkür ederim canım. Siz ilk kek dediğiniz de bulmuştum bu tarifi
Daha güzelleri sizin olsun![]()
Amin canım inşallahRabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım canomkekte tabiki muhteşemmmm
![]()
Safariye gitmek vardı şartlar müsait değildiNeden keki zürafaya yedirmediniz ? Hahshfj
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim![]()
Biz aynı tertibizLeoparlı kurabiyeye gırgır ekleyen konu sahibi kadar yaratıcı![]()
Benim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.Ayrı bir estetik katmış değil mi![]()
Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızBenim hamburger arkası çakma odun ateşimden daha beter.![]()
Tolin: Ben ne alaka?Ben espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızaramızdaki fark Tolin
![]()
Herşeye bahane buluyorTolin: Ben ne alaka?
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canom şahane görünüyor![]()
Amacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim miBen espri olsun diye yaptım. Sen gayet ciddiydin yalnızaramızdaki fark Tolin
![]()
En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdümAmacına ulaşmışsın, çok tatlı duruyor. Ben de ulaşmıştım kısmen. Napalım şömineli evimiz yok diye ölelim mi![]()
Yok artık hahahahahahajEn iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm![]()
Aaa senin haberin yok muYok artık hahahahahahaj
Bebeyim sen influencersin, sen yaparsın. Ne zaman link vermeye başlayacaksın?En iyisini yapmışsın. Ben gerçek ateş yaktım da ne oldu. Örtü tutuştu zor söndürdüm![]()