Zumba ile eğlenceli bir yolculuk :)

videoları indirdim ozellikle 2. ripped bende olan dediğiniz çok hoşuma gitti.
hem biraz odunluğuma kıvraklık gelir

Bu arada 4. defa zumbaya gittim ve gerçekten farkı hissettim :) Evde ya da salonda işe yarayacağına olan inancım katlandı

Bu arada odunluk kısmına gelirsek ona da faydası olduğunu söyleyebilirim. İlk günle kıyaslanamaz, gerdan kırmaya bile ısınıyorum ufaktan. Korkarım 1 sene gitsem dansöz olup çıkıcam

Günaydınlar ekim34 gerçekten güzelmiş..
ve sen kilo olarak da ne güzel düşüyorsun.
ben hiç yapamadım. bu sıralar işten eve gitmem 9.00-9.30 oluyor. robokop gibi yaşıyorum
en son videonu da indiriyorum yapacağım inş. da ne zaman bakalım

Canım benim, başlamak bitirmenin yarısı, video indirdiysen gerisi çabuk gelir :)

Cidden çok geç geliyorsun eve, sabah erken yapmayı dene bakalım bi, belki daha enerjik olursun :)

Bu arada dolunay var şişebilirsin bugün yarın, önemseme çok :)

Ekim ablacım sabah 7 de ayaktayım.. 7.45 en gec cıkmam lazım.
inan derman kalmıyor bende geçici sürec deyip sabredeceğim artık.
ama bu akşam erken gidersek yapmak istiyorum hem 35 dk az diğerlerine göre senin paylaştıgın. yılbasına dek toparlasa vücut harika olur.
sende kilo cm değişimi neler?

Canım ben de sanırım dolunaydan şiştim, aynıyım. Bu akşam da gidiyorum zumba ve pilatese, ölçülerimi almıştım başlarken, 1 ayın sonunda yeniden alacağım, kilo aynı olsa bile enim daralmış mı diye :)

Fıstığım o kadar erken gidiyorsan yapamazsın zaten, evet kısa olanı dene bakalım, müzikler falan da çok hoş, eğleniyorum ben. İlk günkü gibi değilim ama hala kendi yapamayışlarıma gülüyorum :)

bende yüzmeye gideceğim hala...
isyaaennn diyesim var
faydası mutlaka vardır

Ekim abla nerelerdesin ??
ben dün nihayet başladım Allahım o nasıl tempodur 10.dakikada ter su içinde kaldım. 20.dk pes ettim

buraya girdiğimde neden zumba yapan kimse yok diye düşünürdüm başlık çok iyi olmuş tebrikler
bu arada bende bayramdan önce 1 ay boyunca zumba yaptım evde çok iyi şekillendiriyor vucudu daha çok kilo vermiş gibi görünüyorum bende 69 kiloyum tabi bu aralar saldım kendimi geri başlamalıyım çünkü sürekli kek börek bişeyler yemek istiyorum can sıkıntısından ağzım hiç bos durmuyor depresifim bu aralar o yüzden sanırım zumba psikolojiyede iyi geliyor denedim gördüm gerçi üşeniyorum ama artık yeter yani birde bende bu videoyu yapıyorum sonu yarımmış gibi o yüzden 5 dkda youtube a cool down zumba yazıp çıkan videolardan birini yapıyorum tavsiye ederim

genelde bu videoyla kapatıyorum müzikte çok motive edici dont worry be happy

Zumba yapmak çok eğlenceli ya. Ama çalıştığım için sadece zumba için tek bir spor salonuna yazılmak mantıklı gelmedi. İnternette araştırırken istediğim yerde istediğim grup dersine girebileceğim bir yer keşfettim ... diye.
Zumba dışında tüm grup aktivitelerine tek bir fiyat üzerinden girmeyi kolaylaştırıyor bu sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 3 hafta önce plates zumba ve kango jumping karışık haftada toplam 5 saat yapılan bir spor salonuna yazıldım. İlk gittiğim gün kadınların kısım kısım terli olduklarını gördüm ve en nefret ettiğim şey dedim. İlk dersten çıktığımda kısım kısım olsa iyi, bütün tişörtüm sırılsıklamdı koşu bantları bisiklet çevirmeler kapalı ortamlarda hiçbir şey yapmadan insanı sıkıyor. Zumba hem hareketli, hem eğlenceli hem de daha fazla kalori yaktırıyor. 3 haftada yaklaşık 4 kg verdim. Çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…