• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorunlu misafir geldi ve gitti nasıl dezenfekte edeceğim?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.404
1.584
333
Merhaba hanımlar inanın utanarak soruyorum..biz 4 gündür evden çıkmadan işlerimizi online halledip oturuyoruz . Eşimin bir akrabası bir iki saatliğine bize uğramak durumunda kaldı oturdu çay içti gitti.. ancak içime şüphe düştü oturduğu yeri sirkeli deterjanlı su ile sildim .. başka bir şey yapmama gerek yok sanırım ? Abartma diyorum kendi kendime yine de önlem , tedbir alırsam
İçim daha rahat oluyor..

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ..biz 4 gündür evden çıkmadan işlerimizi online halledip oturuyoruz . Eşimin bir akrabası bir iki saatliğine bize uğramak durumunda kaldı oturdu çay içti gitti.. ancak içime şüphe düştü oturduğu yeri sirkeli deterjanlı su ile sildim .. başka bir şey yapmama gerek yok sanırım ? Abartma diyorum kendi kendime yine de önlem , tedbir alırsam
İçim daha rahat oluyor..
Evi havalandırın. Özellikle kapı, dolap kulpları, armatürler gibi sık dokunulan yerleri deterjanlı suyla silin. Çay içilen bardakları da bulaşık makinesinde yüksek ısıda yıkayın.

Bir dahakine uygun dille “bu günler geçtiğinde size sözüm olsun yemekli börekli pastalı ağırlayacağım ama gözünüzü seveyim şimdi herkes evinde dursun birimizde varsa ötekine bulaşmasın” diyin.. ben şahsen öyle diyorum bu kadar tatlı dile de küsen alınan olursa yapacak bişeyim yok.. hiç bi misafirlik zorunlu olmaz yani.

Dezenfekte etme şansınız pek yok gibi inşallah taşıyıcı hasta felan olmasın diye dua edin

Kayınvalidem çok tatlı kadın dünya tatlısı ama habire bize geliyor pasdesusunu koltuğun üzerine atiyor üstü başıyla yatıyor elini yikamiyor kızımla oynuyor bugün anlattım işte çok tehlikeli vs ama napicam bilmiyorum normalde bunlara bir şey demem ama su coronodan ötürü tedirginim hamileyim birde. Kendisi düşünmüyor zaten olsemde farketmez diye düşüncesi var kendi söyledi bende dedim ki anne biz önemli değiliz ama insanın evlatları olunca tedirgin oluyor eşime nazikçe bu durumu nasıl anlatabilirim sizce :(

Kayınvalidem çok tatlı kadın dünya tatlısı ama habire bize geliyor pasdesusunu koltuğun üzerine atiyor üstü başıyla yatıyor elini yikamiyor kızımla oynuyor bugün anlattım işte çok tehlikeli vs ama napicam bilmiyorum normalde bunlara bir şey demem ama su coronodan ötürü tedirginim hamileyim birde. Kendisi düşünmüyor zaten olsemde farketmez diye düşüncesi var kendi söyledi bende dedim ki anne biz önemli değiliz ama insanın evlatları olunca tedirgin oluyor eşime nazikçe bu durumu nasıl anlatabilirim sizce :(

İsterseniz siz değilde durumu eşiniz söylesin.. “ anne sen yaşlısın hanım da hamile aman dışarı filan çıkmayın ikinizde bana söyleyin isteklerinizi 2 hafta idare edin .. “ gibi ... direk bize gelme ya da biz gelmeyelim değilde ..

Kayınvalidem çok tatlı kadın dünya tatlısı ama habire bize geliyor pasdesusunu koltuğun üzerine atiyor üstü başıyla yatıyor elini yikamiyor kızımla oynuyor bugün anlattım işte çok tehlikeli vs ama napicam bilmiyorum normalde bunlara bir şey demem ama su coronodan ötürü tedirginim hamileyim birde. Kendisi düşünmüyor zaten olsemde farketmez diye düşüncesi var kendi söyledi bende dedim ki anne biz önemli değiliz ama insanın evlatları olunca tedirgin oluyor eşime nazikçe bu durumu nasıl anlatabilirim sizce :KK43:
Aslında o kadar çok uyarı varki daha nasıl anlatabilirsiniz doğrusu bilemiyorum.

Zorunlu misafir nasıl oluyor? İnsanlar çok anlayışsız.

Canım güzelce supur çamaşır suyuyla sil her yeri yattıkları şeyleri yika havalandir Yeterli😊 misafir kabul etmemeye çalış bu dönemde

Back
X