- Konu Sahibi teacheralla
-
Canım ben ilk evlendim ilk ay zaten o malum işin sıkıntılarıyla geçti..Kasım ayında 9 haftalık gebe iken kalp atışları durduğundan kürtaj olmak zorunda kaldım. 7-8 ay oldu ama halen hayırlı bir haber alamadım kendimden. Sizler ne zaman gebe kaldınız , bu konuda yanıtlarınızı bekliyorum. Zira beklemek çok zor.. belki biraz olsun rahatlarız.
Canım ben ilk evlendim ilk ay zaten o malum işin sıkıntılarıyla geçti..
Bu yüzden ikinci ay nasıl gebe kaldım anlamamıştım.
Nitekim de kalbi durdu iki hafta bekledik ama bi gelişme olmayınca ben de 9 haftalık kürtaj oldum.
Doktorumuz iki ay korunma verdi iki regl dönemin geçsin sonra başlayın dedi.
Çok şükür korunmayı bırakır bırakmaz oğlum nasip oldu bize.
Çok geçmiş olsun sana da..
Çok kafana takıp stres yapma..
Cnm ovülasyon testi ile yumurta takibi yap bende kürtajdan sonra 1 ay korundum sonra kaldım hrmen çok şükür stres çok etkiliyor doğru beslenmeye çalıs int araştır doğurganlığı etkileyen besinler var onlardan tüket
Cnm ovülasyon testi ile yumurta takibi yap bende kürtajdan sonra 1 ay korundum sonra kaldım hrmen çok şükür stres çok etkiliyor doğru beslenmeye çalıs int araştır doğurganlığı etkileyen besinler var onlardan tüket
Valla bende stres sifirin altinda ama tik yok yinede. Acaba cokmu rahatim ondan mi diyorum bende:)Kahrolasi stres!
Valla bende stres sifirin altinda ama tik yok yinede. Acaba cokmu rahatim ondan mi diyorum bende:)
Ahahah ne guzel.
Ben bebek görünce cok iç cekiyorum. Önceden istemiyordum ama o kayıptan sonra içim gidiyor.
Ama kendime söz verdim. Bir daha gebe kalırsam öyle hemen eşya almayacağım. Dünyanın binbir
bende martta kürtaj oldum 2 aydır birşey olduğu yok
Benim tam 37 gun sonra regl oldum. Ama ondan sonraki 24 gün oldu.Kürtajdan ne kadar sonra regl oldunuz ?
Benim tam 37 gun sonra regl oldum. Ama ondan sonraki 24 gün oldu.
Valla buluyo haklisin. Sonra da 26 28 gunxe bir olurdu 24 oldu ama yine normal gecikme olursa gel dedi doktor şükür iyiDoktorun dediği gibi 40 günü buluyor demek
Sonra düzene giriyor demek ki,
Valla buluyo haklisin. Sonra da 26 28 gunxe bir olurdu 24 oldu ama yine normal gecikme olursa gel dedi doktor şükür iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?