Zorunlu kürtaj

szyddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
44
21
38
Bu konuyla ilgili çok net şeyler okumadığım için yazıyorum belki bir okuyan bilgi sahibi olur korkusu endişesi kaybolur... bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu kanamam başlayınca acile gittim kalp atışını duyamıyoruz dedi. Sonuç olarak alınması gerekir dedi. 3 gün resmî tatilden dolayı bekledim bu sabah işlem gerçekleşti
Dil altından ve alt bölgeden ilaç verdiler rahim ağzının açılması için hemşire kanama yapabilir dedi ama bende pek olmadı sonrasında damar yolu açtılar ve ameliyathaneye aldılar biliyorum ve anlıyorum çok zor değişik stresli bir durum ama İnan’ın hiç endişe etmeyin masaya aldılar ve ben sonrasını hiç hatırlamıyorum yaklaşık yarım saat sonra gözümü açtım işlem bitmişti antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum kanaman çok fazla olmadıkça normal dedi şu an adet kanaması gibi çok yoğun olmayan kanamam var ve ağrım yok... umarım bu korkuyu yenmenize yardımcı olabilmişimdir ben tam açıklamalı bir yerde göremediğimden yazdım. Rabbim kimseye yaşatmasın...

Algış (Amin). Bir de 8 haftalık... elleri ayakları çok hafifte olsa belirginleşmiş. Uçmağ'da (cennette) şefaatçiniz olur inş.

Umarım senin de kucağin tez zamanda dolar.

Back