Kızlar beni daha önce tüp bebek sürecimden bahsetmiştim. Bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. 7. Haftasını göremedik. Embriyodan örnek alındı genetik ve patolojik incelemesi yapılacak. Doktorum sonuca göre hareket edip tedaviye başlarız dedi. Sonucun çıkması bir ay sürecek . Ama ben tekrardan bu sürece şuan hazır hissetmiyorum . Kürtaj sonrası 6 gün boyunca kasıklarımda ağrı acı oldu.6. Gün akşam büyük bir patça düşürdüm pıhtı sanırım ama görüntüsü baya büyüktü hiç adetimde bile öyle bir şey yaşamamıştım. Çok şükür o parça düştükten sonra bir daha acı ağrı hissetmedim. Tabi gece 12:30 da parça düşünce endişelendim hemşireye sabah yazdım kontrolle çağırdılar.ultrasonda temiz çıktı enfeksiyon olabilir mi diye sorunca kan testi aldılar. Crp yüksek çıktı 8.9 doktoru böyle işlemlerden sonra artabileceğini söyledi ama takip etmemiz gerekir dedi. 2. Kan testimi yarın vereceğim crp bakacaklar. Tabi yoğun ilaç kullandığımız için hormonlar vs rahimin toparlaması süreci yorucu geçebilirmiş endişe duymayın falan dediler . Benim gibi olan vardır illaki bu süreci atlatanda . Nasıl atlattınız ? Tekrardan süreç sizi korkuttu mu?