Zorunlu kürtaj olmam gerekiyormus bi akıl verin

Hamileyim anneyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
23
3
1
30
Arkadaşlar ben 7+5_ günlük hamileyim ama bebegimin hala kalp atışları görünmedi doktorum 1 hafts daha bekleyelim eğer yine kalp atisi olmazsa bebeği kurtajla alicsz dedi morelim çok bozuk bebeğimi çok seviyorum daha onu dogurmadan anneligi tattım resmen ben nasil bebeğimi bilerek aldirttiririm cıldırıcam bi daha anne olma sansim nedir bi akil verin lütfen . Bu _ arada 3 4 tane doktora gorundum sonuç hep ayni.

Bebeğin kalp atışı olmazsa bunda senin yapabileceğin birşey yok ki:KK43:anlayabiliyorum çok zor bir durum yaşamayan bilemez ama bu durumu kabullenip doğru olanı yapmak en iyisi..Ama inşallah kalp atışı 1 hafta içinde oluşur bilemeyiz allahtan ümit kesilmez dua et bol bol.. Ayrıca kürtaj olup tekrar hamile olan birçok kadın var..Sakın endişelenme. Hakkında hayırlısı olsun her zaman..

Arkadaşlar ben 7+5_ günlük hamileyim ama bebegimin hala kalp atışları görünmedi doktorum 1 hafts daha bekleyelim eğer yine kalp atisi olmazsa bebeği kurtajla alicsz dedi morelim çok bozuk bebeğimi çok seviyorum daha onu dogurmadan anneligi tattım resmen ben nasil bebeğimi bilerek aldirttiririm cıldırıcam bi daha anne olma sansim nedir bi akil verin lütfen . Bu _ arada 3 4 tane doktora gorundum sonuç hep ayni.
canım ben de dün zorunlu kürtaj oldum. merak etme tekrar hamile kalırsın. 1 sene ilaç kullanmak zorunda olduğum için bana hamileliği önermiyor doktor ki o yüzden iyi korunmazsan yine hamile kalırsın dikkat et dedi. ayrılmak zor oluyor biliyorum hele o ameliyathaneye girene kadar akla karayı seçiyosun ama bitiyor işte. benim bebeğimi de engelli olma riski çok yüksek diye aldılar. üzülme demek faydasız ama elimizden bir şey gelmiyor malesef

Gün geçtikçe stresim daha da çok artiyo. Kurtajdan sonra 2. Çocuk için 1 yil beklemek mi gerekiyor ?
Sanırım bu her zaman geçerli değil stres yapmamalisin.. Sağlığını da düşünmelisin bu aşamada beklemen gerekiyorsa da bu senin sağlığın içindir. Kaç yaşındasın acaba? genelde yaşı biraz ileri olanlar böyle paniklere kapılıyor da o yüzden sordum.

böyle hurafelere inanma. öyle olsa düşük yapanlar da bir daha hamile kalamazlardı. adet düzenin normale döndükten sonra neden hamile kalamayasın ki.

İlk önce çok geçmiş olsun. Benimde bebeğimin kalbi durmuş kendin düşüremezsin dediler aldılar :( kalp atışını duymaya gitmiştik dr bebeği tam göremedim doplere gir orda en ufak akış olsa görünüyor dedi. Sonuçla gittim alıcaz dedi ben de başka dra danışmak istiyorum dedim dopleri onun için istedim ben zaten görmüştüm yatışını yapalım dedi. Ben dinlemedim başka dr a gittim o da aynı şeyi dedi. Hatta bi kaç dr a daha gittim ama muayene olamadım. Bak en azından 1hafta süre vermişler sana. Bana hemen almamız lazım dediler. Ama Bebek sat la uyumsuzdu benim. Sat a göre 11haftalık geç döllenme dediler dra göre 7haftalık olması gerekiyodu 6+1 de durmuş. 8ay oldu benim ama 3ay yasaklıyorlar zaten. lohusalığım uzun sürdü benim sonrasında rahimde yara ve enfeksiyon oldu 4. Ayın sonunda izin verdi dr o ayda yumurtam çatlayamamış kist oldu 1ay daha tedavi için bu ay korunun dedi dr. Korunmayı bıraktık 1defa adet gördüm çok şükür hamileyim şimdi. İnşAllah olmak zorunda kalmazsın bebeğinin kalp atışlarını hayırlısıyla duyarsın. Eğer olmak zorunda kalırsan Sana tavsiyem iyi bi dr a iyi bir hastanede yaptır operasyonu.

Kizlar size birsey sorucam 1 bucuk yil once kurtaj oldum ilk adetimi 41.gun oldum digerleri 30 31 gunde normal dongum 30 31 fakat kurtajdan sonra 3.ayimdan itibaren adetimin 3.4.5.gunlerinde kahverengi akinti seklinde oluyor bu neye bagli olabilir kurtaj olanlarda bumu oluyor

Neden bidaha anne olma sansin olmasin.olur kurtajdan sonra anne oldum ben. Boyle olumsuz dusunme .

Ben bebeğimin kalp atışlarını duymuştum fakat bilinmeyen bi sebepten, karnımdayken kalbi durmuş.
Bir iki haftadır ellerim ayaklarım çok üşüyordu, buz gibiydim, ısınamıyordum, kasıklarımda da gece hafif bi sancı oldu ve tuvalete gittiğimde kahverengi lekelenme vardı iç çamaşırımda. Sabah doktora gittik, 11 haftalık olması gereken bebeğim 8 haftalık görünüyordu, kalp atışı yoktu maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra vücut ısım normale döndü. Biraz daha dursaydı bana zarar verebileceğini söyledi dr.
Rabbim bu bebeği içime nasıl yerleştirdiyse ,hayırlı bi zamanda hazinesinden bir bebek daha yerleştirir ve sağlıkla doğurmayı nasip eder inşallah. Veren de Allah, alan da Allah. Yüreğinizi ferah tutun..

Back