ZORUNLU BAŞÖRTÜSÜ TAKAN KADINLARIN SESSİZ AMA BÜYÜK PROTESTOSU!

kakao Allahını seversen dinine kim laf etti. o cümleyi yaz burada nerde o cümle

Dinimize laf etmiyoruz ki canım benim. AMa artık çok sıkıldık yani gerçekten her pisliğin üstü dinle, kuranla kitapla örtülüyor. Bunu biz değil onlar yapıyor. Boş ver İranı şimdilik Türkiye böyle değil ya ne mutlu bizlere.

Evet vardır ama çok değildir diye düşünüyorum en azından ben hiç duymadım rastlamadım.. O yüzden bu kitleyi o kadar tehlikeli görmüyorum diyeyim tabiri caizse

valla ben çok kişiden duydum o yüzden endişeliyim inşallah dediğin gibidir canım :)

Neyse ne yani sonuçta o absürd mollalar ülkeyi ne hale getirdi ben ona bakarım..

Hoş asla değil... hangi şeriatı uyguluyorlar? Kendi koydukları şeriatı. O zaman Türkiye'de de Türk ceza şeriatı uygulanıyor diyebilirz..

Türkiye'de Türk ceza şeriatı nedir yahuu..
Böyle birşeymi var yoksa,tek sistem Türk Ceza Kanunu var..

Hoş asla değil... hangi şeriatı uyguluyorlar? Kendi koydukları şeriatı. O zaman Türkiye'de de Türk ceza şeriatı uygulanıyor diyebilirz..

ikisi aynı şey mi sence.
Türk ceza sistemi insanlara bir özgürlük alanı tanıyor. Kendini savunma hakkı veriyor.
İran böyle mi?

Neyse ne yani sonuçta o absürd mollalar ülkeyi ne hale getirdi ben ona bakarım..
keleşim o absürtlerden inan her yerde var taliban çıktı bir zamanlar ,, ışid var şu anda el kaide denildi bir zamanllar ve bunlarr islamı kötülemekten başka bir şey yapamadılarr.. bak ne güzel demiş yusuf islamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…