ZORUNLU BAŞÖRTÜSÜ TAKAN KADINLARIN SESSİZ AMA BÜYÜK PROTESTOSU!

Söylediklerine katılıyorum ama gerçekten İran gibi olmasını isteyen çok kadın var.
Şeriatı savunan, isteyen. Yani böyle bir zemin var Türkiye de bence.

vayy. sitede kuralsızlık böyle oluyor işte.
nettt:))
sinir etmeyin ablanızı nettt.:)

iranı baz alıp islam dinine saldırıya geçmeyin nettt...

Atatürk'ten çok nefret ediyorlar olmasa iran'dan beter olurduk ama tarihten silemiyecekler ne yaparlarsa yapsınlar , Gülen teşebüs etti ama olmadı , şimdi eğitim kurumlarında olacak mahalle baskısı özellikle liselerde (imamhatip)

Kakao sakin ol niye sinirlendin ki bu kadar
kimse dinimizi kafasına göre şekillendirmiyor aksine insanlar kafasına göre şekillendirmesin endişesi duyuyoruz nett.

Filmide var o kitabın,mutlaka seyret onu tavsiye ederim..

O kadar tarihi olan bir ülkenin bugünlerine üzülüyorum.
Mısır da aynı şekilde.
Yazık.

Orası İran ama kakao,şeriatla yönetiliyor..

şeriat başka ,, iran modeli ise bambaşka gene karıştırmaya başladıkk bu işleriii..

Aynen Şeriat demek allahın koyduğu kanunlar demek. Müslümanım diyen bir insan zaten allahtan geleni kabul ettiği için şeriat istemiyorum demesi abestir.. Bunu da zaten şeriat sandığı şeyin gerçek şeriat olduğunu sandığı için söylüyordur..

Kakao sakin ol niye sinirlendin ki bu kadar
kimse dinimizi kafasına göre şekillendirmiyor aksine insanlar kafasına göre şekillendirmesin endişesi duyuyoruz nett.
yahu pelinim zaten gıcıkım şu irana şu dayatmalarına islamı zerre kadar yaşamıyorlar kendi kafalarına göre şeriat demişlerki doğrusu asla o değill.. ama bizler bunu biliyoruzda neden burada güzelim DİNİMİZE laf ediyoruzz.. işte dayanamadığım nokta burası.. yahu isteyen istediği gibi olur ister inanır ister inanmazz.. isteyen evet ben müslümanım der ama namaz emrini yapmaz,, yada haramın bir çoğunu yapar ,, yada azını bu o kula kalmıştır ve hesabını MEVLASINA verecektir..

şeriat başka ,, iran modeli ise bambaşka gene karıştırmaya başladıkk bu işleriii..

Karıştıranlar biz değiliz canım, ben hiç değilim.
Yaptıkları her insanlık dışı muamelenin altına islam diye, Allahın emri diye imza atanlar karıştırıyorlar.

Söylediklerine katılıyorum ama gerçekten İran gibi olmasını isteyen çok kadın var.
Şeriatı savunan, isteyen. Yani böyle bir zemin var Türkiye de bence.
Evet vardır ama çok değildir diye düşünüyorum en azından ben hiç duymadım rastlamadım.. O yüzden bu kitleyi o kadar tehlikeli görmüyorum diyeyim tabiri caizse

Orası İran ama kakao,şeriatla yönetiliyor..
Şeriatla değil canımm oradaki molla denilen abzürtlerin nefisleri ile yönetiliyorr.. şeriat kelimesinden ürkmeyin bu kadar şeriat demek Allahın kitabı demektir.. yapmayalım arkadaşlar eğer inanıyorsak evet müslümanım diyorsak yeminlen ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat edelimm.. iran karın ağrısı yapan bir ülkedirrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…