• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorlu doğum hikayem..

pupon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
43
0
86
44
Ankara
okurken doğum hikayelerinizi dayanamadım..bende yazmak istedim.
benim doğum tarihim geçmişti 38 hafta tık yok 39 hafta yok 40 hafta yine yok artık dayanamıyorum elim ayağım davul gibi oldu son bi haftada 10 kilo birden aldım vücudumdaki ödemden.. neyse kontrole gittik tabi o hafta dr eve gidin bekleyin dedi 41 haftaya kadar yolu var olmazsa yatışını yapalım dedi..tabi ben diklendim sezeryena alın beni dayanamıyorum vss..tabi paşa paşa eve döndük ve 41 haftanın ilk günü tekrar dr a gittik ve hastaneye beni sezeryan diye yatırdılar..ohh tabi bende bi gevşeme bi rahatlık derken anam bi sancı başladı heyecandan neye uğradığımı şaşırdım..artık sezeryan için çok geç geçmiş olsun normal doğum:))ben başından beri normal doğum istiyorum tabi..;fakat okadar sıkıldım ki 41 hafta birazdaha beklesem 1 yaşında doğuracam..neyse konuyu dağatmadan..sancılarım yaklaşık 18 saat sürdü ve ben doğum esnasında baygınlık geçirdim..herkez bi panik okadar sancı uzun sattler dayanamadım..karnıma 3 tane izbandut gibi adam, dr lar tabi bastıra bastıra doğurtdular..bu arada bana 50 dikiş atıldı düşünün artık ee kızımı 4500 55 cm doğurdum ilk doğumum ahh ahh..tabi bu arada alttan alttan laf yiyorum dr dan ..ne vamış doğum yapmakta bu kadar baygınlık geçirecek vss .ya çocuk 4500 55 cm çok kilolu ve uzun ne demek ne var ...tabi ben ohalde açtım azımı yumdum gözümü..neyse.. bide beni doğumhanede unuttular..sabahlığımın cebinden uzanarak telefonumu aldım ve eşimi aradım..gece 4 de doğum yaptım sabah 7olmuş tabi.. meraktan ölmüşler garibim..telefonu kapatmamla kolidorda eşimin sesinin yankılanması bi oldu..düşünün doğumhaneye kadar geldi sesi..nese gelelim sadete..ne kadar acı çeksemde kızımı kucağıma aldığım anda bitti bütün acılarım:))

Canim gozunuz aydin, hayirli olsun oncelikle.. Ama bana burda doktorun hatasi var gibi geldi. O kadar bekletilir mi dogum. 40. haftada sizin isteginiz uzerine sezeryana almasi gerekirdi. Neyse kizdim valla doktora..

allah anali babali buyutsun canim saglikla masallah iyi dogmus,benim bebegimde 4 yakindi ama sadece bes dikisim var,o dikislerle bile zor hareket ediyordum,50 dikis ne demek yaaaaaa,,,allah yardimcin olsun,

aa unutmaları cok acayıp cnaım benım ya cok cekmısın sende benım gıbı rabbım yavrunu analı babalı buyutsun canum cok zor zman gecırmısın ama hakkten hastane dr cok hatalı bu durumdan onlar bukadar genıs olmasalardı belkıde bukadar zorluk yasamıcaktın

allah anali babali buyutsun..
zorlu gecmis ama mukafati seninle

bu kadar bekleyeceğine ve acı çekeceğine nedens ezeryan düşünmedin ki, çünkü senin bebek iriymiş, Allah korusun bebeğe bişey olabilirdi, riskli bir doğum gerçekleştirmişsin

sağolun arkadaşlar temennileriniz çin..geçti bitti diyorum artık ama ikinci bi bebek açıkcası düşünemiyorum malesef..sezeryan için yalvardım ama almadılar herşeyin normal diye..doktorumuzdan zaten şikayetçi olduk bu konuda doğum esnasında kızımın kolunu sakatladılar..çok şükür allahıma şuanda bişey kalmadı kolunda ama bi ben bilirim bi allah çektiklerimi:((

50 dikiş mi :1shok: doğumhanede unutulmak mı:1shok: büyük geçmiş olsun.Allah yavruna sağlık sıhhat versin

ay gülsem mi üzülsem mi:delphin::delphin::delphin: ama sonunda bbeğinize kavuşmuşsunuz ya önemli olan ogamyoncuiremsugamyoncuiremsu

okurken doğum hikayelerinizi dayanamadım..bende yazmak istedim.
benim doğum tarihim geçmişti 38 hafta tık yok 39 hafta yok 40 hafta yine yok artık dayanamıyorum elim ayağım davul gibi oldu son bi haftada 10 kilo birden aldım vücudumdaki ödemden.. neyse kontrole gittik tabi o hafta dr eve gidin bekleyin dedi 41 haftaya kadar yolu var olmazsa yatışını yapalım dedi..tabi ben diklendim sezeryena alın beni dayanamıyorum vss..tabi paşa paşa eve döndük ve 41 haftanın ilk günü tekrar dr a gittik ve hastaneye beni sezeryan diye yatırdılar..ohh tabi bende bi gevşeme bi rahatlık derken anam bi sancı başladı heyecandan neye uğradığımı şaşırdım..artık sezeryan için çok geç geçmiş olsun normal doğum:))ben başından beri normal doğum istiyorum tabi..;fakat okadar sıkıldım ki 41 hafta birazdaha beklesem 1 yaşında doğuracam..neyse konuyu dağatmadan..sancılarım yaklaşık 18 saat sürdü ve ben doğum esnasında baygınlık geçirdim..herkez bi panik okadar sancı uzun sattler dayanamadım..karnıma 3 tane izbandut gibi adam, dr lar tabi bastıra bastıra doğurtdular..bu arada bana 50 dikiş atıldı düşünün artık ee kızımı 4500 55 cm doğurdum ilk doğumum ahh ahh..tabi bu arada alttan alttan laf yiyorum dr dan ..ne vamış doğum yapmakta bu kadar baygınlık geçirecek vss .ya çocuk 4500 55 cm çok kilolu ve uzun ne demek ne var ...tabi ben ohalde açtım azımı yumdum gözümü..neyse.. bide beni doğumhanede unuttular..sabahlığımın cebinden uzanarak telefonumu aldım ve eşimi aradım..gece 4 de doğum yaptım sabah 7olmuş tabi.. meraktan ölmüşler garibim..telefonu kapatmamla kolidorda eşimin sesinin yankılanması bi oldu..düşünün doğumhaneye kadar geldi sesi..nese gelelim sadete..ne kadar acı çeksemde kızımı kucağıma aldığım anda bitti bütün acılarım:))

canım hangi hastanede doğum yaptın.. bende ankaradayım merak ettim valla..

canım hangi hastanede doğum yaptın.. bende ankaradayım merak ettim valla..

amanın ankara mı??:bbo:
ben de merak ettim walla.

sana ya da bebeğine bir şey olsa bunun vebalini nasıl alacaktı acaba doktorlar.
cok şükür ki kavuşmuşsun yavruna sağ salim..

ben sezeryan oldum ben de bile 50 dikiş yoktur :uhm:

aman Allahım çok geçmişler olsun
bebeğinizide Allah analı babalı büyütsün
gerçekten bende merak ettim ne bu hastanenin adı :uhm:

bayram nedeniyle pek giremedim arkadaşlar..doğumumu isim vermem doğrumu bilmiyorum ama etlikte bi hastanede yaptım hatta bülent ecevit orada yatmıştı anımsarsınız sanırım:))

helal olsun sana
maşallah sana ve bebeğine
ben beceremedim normal doğurmayı son anda sezeryana alındım gerçekten normal doğumun son anı çok zor

tatlım çok geçmiş olsun gerçekten çok zorlu geçmiş belli allah bebeğine ve size uzun ömürler versin

canım allah analı babalı büyütsün.ilk kızım şu an 2.sınıfta ama o acıyı asla unutamam.11e 2o kala masaya aldılar.12 de kızm doğdu vakumla 1 de de dikiş işlemleri bitti.ve kaç dikiş olduğunu söylemdiler.perine de dahil yırtılmıştı her yerim çünkü.ıkın demesi kolay.kızımn başı resmen orada tıkandı kaldı en son kesi yaptılar resmen taştan sökülür gibi oldu.1 hafta yattım oturamadım.2.kızımı sezeryanla dünyaya getirdim ve 15 günlükken 12 gün sonra eşimle pazara gittim hiç yatmadım allaha şükür.rabbim kimseyi oralarda yolda koymasın.

canım allah analı babalı büyütsün.zor bir doğum olmuş.ama deymiştir dimi:)çok güzel bir duygu anne olmak.herkese nasip etsin Allahım

teşekkür ederim arkadaşlar..zor bi doğumdu ama allaha şükür kızım yanımda..allah herkezin yardımcısı olsun..

gecmıs olsun ..
baya zor bır dogum olmus masallah cok dırenclıymıssınız..
bebegınızı de Allah analı babalı buyutsun a.s.

Allah analı babalı büyütsün canım.ama doktorunuza kızdım haa okurken :oklava:.ama olsun sağlıkla bebişe kavuşmuşsunuz ya beraber güzel bir ömür gecirmeniz dileğiyle...:nazar:a.s.

Back