- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
Valla kimi zaman bende demiyorum değil bende yeni evliyim 1 yıl oldu daha ne ruhsuzlar bu konuda Allah libidoyu kadınlara vermişBenim bacağım hep kılsızdı zaten işin acı tarafı
Teknik önemliKorkuyom ben ya sağım solum acır diye
Yaş farkı var mı kaçar yaşındasınızValla kimi zaman bende demiyorum değil bende yeni evliyim 1 yıl oldu daha ne ruhsuzlar bu konuda Allah libidoyu kadınlara vermiş
Yo ben 22 eşim 25 yaşında afaki derecede bir fark yokYaş farkı var mı kaçar yaşındasınız
Yattım Allah kaldır beni misali........Yo ben 22 eşim 25 yaşında afaki derecede bir fark yokGerçi şimdi bebek çalışmasına başladık o yüzden 2 günde bir fanfinifonfon ama o da çok sıkıcı be
Ama normalde de haftada en az 1 oluyor o yüzden pek takmıyorumYattım Allah kaldır beni misali........
eşinin yaşı da daha gençmiş erkenden foslamış .cinsel hayatını düzene koymadan çocuk yapma bak mesela ben koyamayacağımı anlayıp çocukla avutuyorum şuan kendimi
Keşke ben erkek olaydımAma normalde de haftada en az 1 oluyor o yüzden pek takmıyorum
Ya konunun yeri burası değil ama ne sorucam gebelik için 2 günde 1 mi şart yoksa sadece yumurtlama günlerinde miKeşke ben erkek olaydım
Adetin biter bitmez sabah akşam huzur vermeYa konunun yeri burası değil ama ne sorucam gebelik için 2 günde 1 mi şart yoksa sadece yumurtlama günlerinde mi
ogffffff bu konuyu niye açtınız ya !!!!! memelerimi kocamın kafasına vurmak istiyorum şuan dertlendim
Off ne zor işler bunlarAdetin biter bitmez sabah akşam huzur vermeo gün aşırı bilmem neler yalan dolan
Ben de öyle diyorum. Keşke erkek olsaydım. 2 günde 1 yapıyoruz ama ben 1 günde 2 kere istiyorum o 1 kere istiyor. O boşalıyor ama ben doymuyorum yani rahatlayamıyorum. Arada bir iki kere yapıyoruz sonra olmuyo yoruluyorum acıyor diyo. Benimki de kıl tüy takıntılı. Kollarımdakine karışır burnumun içine karışır.Keşke ben erkek olaydım
Bide bana erkek gibisin hareketlerin vs diyo. Kibar oluyoruz olmuyor yaranamıyoruz adama. Bazen sekreter kızlar gibi giyiniyodum kısa dar elbiseler vs stiletto giyip o ise karşımda pijamayla düşünün yani beniKeşke ben erkek olaydım
Ben de öyle diyorum. Keşke erkek olsaydım. 2 günde 1 yapıyoruz ama ben 1 günde 2 kere istiyorum o 1 kere istiyor. O boşalıyor ama ben doymuyorum yani rahatlayamıyorum. Arada bir iki kere yapıyoruz sonra olmuyo yoruluyorum acıyor diyo. Benimki de kıl tüy takıntılı. Kollarımdakine karışır burnumun içine karışır.Deli oluyorum. Hee birde bazen farklı yerlerde yapalım diyorum banyoda, masada, diğer odalarda yapalım diyorum. Banyoda komşulara ses gider, masa nerdrn aklına geldi nerde izledin diyor
Kız sen hala dertleniyor musun 2 günde bir oluyorda çık dışarı çık çııııkBen de öyle diyorum. Keşke erkek olsaydım. 2 günde 1 yapıyoruz ama ben 1 günde 2 kere istiyorum o 1 kere istiyor. O boşalıyor ama ben doymuyorum yani rahatlayamıyorum. Arada bir iki kere yapıyoruz sonra olmuyo yoruluyorum acıyor diyo. Benimki de kıl tüy takıntılı. Kollarımdakine karışır burnumun içine karışır.Deli oluyorum. Hee birde bazen farklı yerlerde yapalım diyorum banyoda, masada, diğer odalarda yapalım diyorum. Banyoda komşulara ses gider, masa nerdrn aklına geldi nerde izledin diyor
Seninki daha acımasızmış Allah yardım etsin erkekler bir eşşekleşmeye başladı hayretler içerisindeyim yaBide bana erkek gibisin hareketlerin vs diyo. Kibar oluyoruz olmuyor yaranamıyoruz adama. Bazen sekreter kızlar gibi giyiniyodum kısa dar elbiseler vs stiletto giyip o ise karşımda pijamayla düşünün yani benibazen poposuna şaplak atıyorum. Arkadan poposuna sürtüyorum.
Ben yönlendiriyorum onu genelde. Ben hadi yapalım diyorum bugün yapacak mıyız vs. O bazen gel öp şunu vs diyor ama genelde ben başlatıyorum. Ama diyorum hep erkek gibi ben söylüyorum birazda sen iste filan. Bazen de bi bakıyorum benden önce gitmiş yatağa beni bekliyorSeninki daha acımasızmış Allah yardım etsin erkekler bir eşşekleşmeye başladı hayretler içerisindeyim ya
Çalışma saatleri vs değişti artık 3 günde 1 yapıyoruz.Kız sen hala dertleniyor musun 2 günde bir oluyorda çık dışarı çık çıııık