zorla olur mu

Yo ben 22 eşim 25 yaşında afaki derecede bir fark yok Gerçi şimdi bebek çalışmasına başladık o yüzden 2 günde bir fanfinifonfon ama o da çok sıkıcı be
Yattım Allah kaldır beni misali........
eşinin yaşı da daha gençmiş erkenden foslamış .cinsel hayatını düzene koymadan çocuk yapma bak mesela ben koyamayacağımı anlayıp çocukla avutuyorum şuan kendimi

Ama normalde de haftada en az 1 oluyor o yüzden pek takmıyorum

Keşke ben erkek olaydım
Ben de öyle diyorum. Keşke erkek olsaydım. 2 günde 1 yapıyoruz ama ben 1 günde 2 kere istiyorum o 1 kere istiyor. O boşalıyor ama ben doymuyorum yani rahatlayamıyorum. Arada bir iki kere yapıyoruz sonra olmuyo yoruluyorum acıyor diyo. Benimki de kıl tüy takıntılı. Kollarımdakine karışır burnumun içine karışır. Deli oluyorum. Hee birde bazen farklı yerlerde yapalım diyorum banyoda, masada, diğer odalarda yapalım diyorum. Banyoda komşulara ses gider, masa nerdrn aklına geldi nerde izledin diyor

Keşke ben erkek olaydım
Bide bana erkek gibisin hareketlerin vs diyo. Kibar oluyoruz olmuyor yaranamıyoruz adama. Bazen sekreter kızlar gibi giyiniyodum kısa dar elbiseler vs stiletto giyip o ise karşımda pijamayla düşünün yani beni bazen poposuna şaplak atıyorum. Arkadan poposuna sürtüyorum.

Erkekler valla ruhsuz

Kız sen hala dertleniyor musun 2 günde bir oluyorda çık dışarı çık çıııık

Seninki daha acımasızmış Allah yardım etsin erkekler bir eşşekleşmeye başladı hayretler içerisindeyim ya

Seninki daha acımasızmış Allah yardım etsin erkekler bir eşşekleşmeye başladı hayretler içerisindeyim ya
Ben yönlendiriyorum onu genelde. Ben hadi yapalım diyorum bugün yapacak mıyız vs. O bazen gel öp şunu vs diyor ama genelde ben başlatıyorum. Ama diyorum hep erkek gibi ben söylüyorum birazda sen iste filan. Bazen de bi bakıyorum benden önce gitmiş yatağa beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…