- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Dünyalar güzeli bir kızım var 4 aylık babası pukunu yesinÇocuğunuz var mı merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyalar güzeli bir kızım var 4 aylık babası pukunu yesinÇocuğunuz var mı merak ettim
Sen ciddi misinAynı dertten muzdaribiz.
Kardeş olduk diyorum bozuluyor.Sen ciddi misin
Allah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin, çocuk yapma sürecinde nasıl ilerledi ilişkiniz o zaman da mı böyleydiDünyalar güzeli bir kızım var 4 aylık babası pukunu yesin
Bacı gardaş olduk de kuduruyorlar Ama sonuç değişmiyor orası ayrıKardeş olduk diyorum bozuluyor.
Ben 29 senedir aynıyım bi de beni düşünaçma yaram derin deriiiiinnnnnn dermanını bilen gelsinnnnnnnnn ah ulan ah içimde bastırdığım bitmek bilmeyen libidomu öldürdüler.
15 günde ne edelim taşa duvara mi kerkinelim o kadar haklısın ki gel gardaşım sarılalım
Elindekini kaybetmekten iyi hiç sahip olmamakBen 29 senedir aynıyım bi de beni düşün
evlendiğimizden beri hemen hemen böyle..... ilişki esnasında hiçbir sorun yok uyum mükemmel yakalayınca bırakmıyor falan ama gel görki sonralarında böyle hacı Murat gibi tekliyor. sanayiye gidip parça mi toplatıyor nedir bilmemAllah bağışlasın Rabbim acısını göstermesin, çocuk yapma sürecinde nasıl ilerledi ilişkiniz o zaman da mı böyleydi
Doğru tadını bilmediğin şeyi canın istemezElindekini kaybetmekten iyi hiç sahip olmamak
Bekar mısın annem senBen 29 senedir aynıyım bi de beni düşün
Ay Allah iyiliğinizi versinevlendiğimizden beri hemen hemen böyle..... ilişki esnasında hiçbir sorun yok uyum mükemmel yakalayınca bırakmıyor falan ama gel görki sonralarında böyle hacı Murat gibi tekliyor. sanayiye gidip parça mi toplatıyor nedir bilmem
Hı hıBekar mısın annem sen
Bekarlık sultanliktir demişler
Kocama minnet edeceğime elime minnet ederim boşver en iyisi
Yeni aldım yakından görmek ister misin dearada on liiiii yuuuu yapıyorum bacaklarımı duvara sürte sürte bacaklarını yeni mi aldın hayatım diyor
Benim bacağım hep kılsızdı zaten işin acı tarafıYeni aldım yakından görmek ister misin de
Korkuyom ben ya sağım solum acır diyeKocama minnet edeceğime elime minnet ederim boşver en iyisi