zorla olur mu

Gel öp şunu derken yanaklarından bahsediyordur umarım

Kız sen hala dertleniyor musun 2 günde bir oluyorda çık dışarı çık çıııık
Allah seni bütün yazdıklarınla beni ne güldürdün gece gece:))
Valla bende yaşıyorum sorunlar. Hatta konu bile açtım burda yeni..
Bizimde en erken haftada 1 .normalde 10 da 1. Adama dokunurken bi bakıyorum uyuyakalıyor.şok oluyorum.gel beraber netten gecelik bakalım diyorum haber okur gibi telefona bakıyor yine uyuyor..

Bir kadın nasıl olurda kocası tarafından arzulanmaz hiç anlamıyorum eşimi 15 sene reddettim sonra düzeldi sanki 15 sene önceki gibi hatta daha fazla azulanıyorum ve doyuma ulaştırılıyorum.. Bence bu sekilde davranan kocanızı biraz gaza getirerek dozunda ne erkekler var onlar erkekse bu durum ne oluyor diyin Kadın nasıl arzulanmaz ya İnşallah hepinizin eşi düzelir

Cok stress veya sikinti yapiyorsa normal gercekten calisirken insan yorgun oluyor istemiyor kendimden biliyorum yoksa normalde insan daha cok libidolu

Ben anormal biri bulmaya gidiyorum sen de normal bulursun de

Ben zaten artık yaklaşmıyorum. Kendisi geldiğinde reddetmiyorum. Haftada 1 oluyor.aslında isteğim fazla ilişki değil. Haftada 1 yeterli banada .ama ilişki olmasa bile gün içinde aklına cinsellik gelsin. Dokunsun yada bişey istesin istiyorum. Yada banyo yap öyle yatağa yat dediğimde anlasın istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…