- 17 Ocak 2013
- 101
- 0
merhaba, bende sivilce tedavisi görmştüm 1 buçık yıl kadar önce bende ki sonuçlarını paylaşmak istedim belki okuyana bir fikir vermiş olurum. Çevremden bana tavsiye edilen bir dermatoloğa gittim ve bana 5 aylık bir tedavi uygun gördü kullandığım ilacın adı Acnegen di. İlacın yan etkileri genelde dudak kuruluğu ve bel ağrısı şeklindeydi bende,çokta fazla rahatsız olmadım çünkü sonuçların iyi olacağından yana olan inancım tamdı. Genelde 2 günde yağlanan saçlarım bu ilaç sayesinde 1 hafta yıkamasam yağlanmıyordu :) Ben 2.kutuyu bitirdiğimde yüzümdeki değişiklikler mucize gibiydi her geçen gün sivilcelerin gittiğini yüzümün aydınlandığını siyah noktaların yok olduğunu gözlemledim. 5 aylık tedavimin son ayını esgeçtim yüzümün aldığı hal beni yeterince tatmin etmişti. Tedaviyi bırakalı neredeyse 2 yıl olacak zaman zaman çıkan minik sivilcelerim oluyor(tedavimi tamamlamadığım için olabilir diye düşünüyorum) o da regl dönemlerimden önce ama eskisi gibi değil tabi. Tedavim tam bitmemişti doktoruma gidip tekrar başlayabilirim belki eğer o da uygun görürse ilacı kullandığım süre boyunca fondötene pudraya veda etmiştim 1 saat süren makyajım 5 dakikada bitiyodu, tedaviye devam edin çünkü sonuçları iyi olacak..
gerçekten hepimizin dileği bu ama sana bir şey sorucam mineralli fondötenlerde zararlı mıdır sence? bende lekelerde var çünkü :/ birde kimisinde tedavi sonrası akneler tekrar nüksedebiliyormuş işte bu en büyük korkum. Allah korusun