- 18 Ağustos 2012
- 316
- 1
ben dudağımın geneline sürüyorum
blistexide tavside ediyorum
sen kaçıncı ayındaydın canım
ben ayın 16ında başladım cnm 2 hafta fln oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dudağımın geneline sürüyorum
blistexide tavside ediyorum
sen kaçıncı ayındaydın canım
ben blistex clasic kullanıyorum canım dur resmini ekliyim
Eki Görüntüle 542470
kızlar peki Blistex MedPlus olanından mı kullanıyorsunuz ? küçük kutuda yani stick deil, açıklamasında hasara ugramış dudaklar için anında etki yazıo :)
Bende dün başladım bu ilaca kistik sivilcelerim dolayısıyla dün bana yazıvermiş bulundu doktorum, roaccutaneyi daha önce duymuştum ama bunu hiç duymadım.. 6 Ay boyunca her ay test yaptırmaya gidicekmişim ama ilacı vermeden önce herhangi bir test, imza felan yapılmadı.. Şuana kadar herhangi bir yan etkisi görülmedi hiç içmemiş gibi gayet sakinim zannedersem henüz erken :) Ben 6 ay boyunca tüm yan etkilerine direnip bebek gibi cilde kavuşabilmek için aksatmadan kullanacağım.. Dudak çatlaması,nemlendirici ve güneş kremi almama gerek kalmadı evde vardı dudağım için vaseline lip therapy kullanacağım.. Anlıyamadığım bu ilacı kullanırken A vitamini almamam mı gerek yoksa ben mi yanlış okudum Şuan da b12 vitamini kullanıyorum bunun zararı olmaz sanırım..
cnm bence doktoruna ya da en yakın eczaneye sor cunku doktor banada vitamin ilacı kullanma bununla beraber dedi demekki bi yan etkisi var. bide enteresan bir şekilde çok şükür cildimde düzelmeler var çatlayan kuruyan yerler düzeldi dudaklarımda dahil olmak üzere ve de sivilcelerim küçüldü ve çoğuda kurumaya yok olmaya başladı fakat daha kullanmaya başlayalı 2-3 hafta oldu. bana tedavinin sonuna doğru cildin düzelir demişlerdi fırtına öncesi sessizlik mi acaba merak ettim :)))
Doktor bana da vitamin alma dedi bu yüzden hiç kullanmıyorum. Çok gerekli değilse sizde kullanmayın bence.
Bugün B12 yi bırakayım ozaman tedavi bittikten sonra tekrar devam ederim birde folik asit kullanıyorum onun zararı olmaz umarım.. :) her burayı gördüğüm de dudağıma nemlendirici sürüyorum daha çatlamadan eser yok ama korkuyorum galiba çatlıycak diye
evet cnm bnde burdaki kızlar saolsun 7.5 liraya blistex med plus aldım. mentolin tadı var dudaklarına ferahlık veriyor hemen etki ettiğini anlıyosun hafif yakıo hatta kokusuda biraz keskin ama demekki içerisinde gerçekten işe yarar maddeler var die düşündüm hemen çatlaklarım toparlandı ama sürmediğim zaman yine dudaklarım kuru kuru duruo
benimde 68.gün çıkıyor ve cok kuruyum ama azaldı svilce çıkmasıYa kızlar 68. gün oldu hala çıkmaya devam ediyorlar yeter artık ne zaman geçmeye başlıyacak bilen var mı