İyi geceler arkadaşlar.. Benim zoretanin ile mücadelem de 2.ayım bitti, kan tahlilimi yaptırdım salı günü gideceğim kontrole, sırt ağrılarım ilk ayda oldukça fazlaydı. Ama çok şükür azaldı, rahatım. Adetimde herhangi bir problem yaşamadım. Şuan adetimin 3.günü. Bir şey paylaşmak istiyorum sizlerle, bilmiyorum bu durum bana mı özel merak ettiğimden soruyorum, bugün gözümde arpacığa benzer bi şey çıktı ve gözüm doğal haliyle de şişti.. Ama arpacık olsa kaşınır bende öyle bi belirti yok, göz kapağımın bi kısmı kızarık ve acıyor, baktığımda beyaz bi şey var sanki küçük bi sivilcenin iltihabı gibi.. Akşama doğru aynı acıyı sol gözümde de hissettim ve daha da beteri sanırım o da şişecek. Aynı ağlamış gibii duruyorum, göz kapaklarım ağırlaştı resmen. Anlamıyorum hayır dediğim gibi arpacık olsa kaşınır öyle bi şey de yok endişelendim doğrusu.. Buna benzer bi şey yaşayan ya sa herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok çok sevinirim doktora da soracağım bir de aiiznle paylaşmak istedim. Bir de( böyle bi etkisi olduğuna pek inanmadığım halde söylüyorum) ilaç kısırlık yapıyor diyenler oluyor. Yani böyle bi durum söz konusu değildir di mi?
-şimdiden teşekkürler