zor nefes alıyorum (SİNÜS)

bunun eczanelerde seti satılıyor. suyu kendin koyuyorsun toz karışımda doz ayarlı. eger cok tuz su koyarsan burunda kanama yapıyor. bu yüzden bilim insanlarınn hazırladığı oranlar idealdir diye düşünüyorum. şişesi mişesi hazır. ve oldukça başarılı.

eczane satılanlar şişeli paket ve deniz tuzu içerikli. sen sadece şişeye su koyuyorsun. yalnız ağzın acık olsun burnuna suyu sıkarken. ağzın acık olmazsa cok fena oloyuor hatta iğrenç oluyor..biz ilk bilemedik banyoda gülme krizine girdik ablam ve yeğenimle. burnum garip bir hal aldı şişti filan ağzımı açıp ne oluyoo yaa diyince su birden boşaldı burnumdan...

İleri derecede alerjim ve sinüzitim var . .
Bir sprey ve deniz suyu kullanıyorum. .
Yoksa nefes almam zor . .

Eczaneye gittim siz hiç muayene olmamışsın belki de burnun da et var? Dedi
Horluyor musun dedi bilmiyorum dedim bunların zararı yok ama muayene olun önce dedi
Sonuç
Almadım spreyi çarşamba izin alacağım işden hastaneye gitmek için

Ayy ben bunu yaptım iğrenç mide bulandirici bişey

Ve hıç ise yaramiyo şimdi 4 aydır burun spreyi + buğu kullanıyorum sanırım burun spreyi bağımlılık yaptı

Ve hıç ise yaramiyo şimdi 4 aydır burun spreyi + buğu kullanıyorum sanırım burun spreyi bağımlılık yaptı

eczaneci sprey tarzında değil de burun yıkama için bir ürün önerdi ama önce muayene ol istersen aklında soru kalmasın dedi daha almadım ben
ama
bana önerdiği

böyle birşeydi

eczaneci sprey tarzında değil de burun yıkama için bir ürün önerdi ama önce muayene ol istersen aklında soru kalmasın dedi daha almadım ben
ama
bana önerdiği

böyle birşeydi
Benimde kullandığım bu yaparken çok midem bulaniyo ve bende hiç ise yaramadı ama bende sinüzit var ve ileri derece ameliyat olmam gerekiyo bu yüzden ise yaramamış olabilir siz yinede deneyin

Deniz suyu aldım
Aylardır meğer düzgün nefes alamıyormuşum başım ağrımadığı halde
nefes aldığım yer güzergah dümdüz ferah oldu
Bunca zaman ne diye bekledim bilmiyorum
Diğerleri için eczane fazla kullanılırsa bağımlılık olabilir dedi bir tane çok ucuz ve tek sefer de çözüm vardı eczane fazla kullanılancı mukoza yerleri yara olabilir dedi deniz suyu aldım ama bu da rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…