Zor durumdayım

Çocuk yokken yol yakınken boşan.bununla ömür geçmez ileride cocuklarin olunca keşke zamanında bosansaydim dersin.
Son asamadayiz artık ne çocuğu Allah korusun kendine bakamayan biri cocugami bakcam inanın kendine bir pantolan almaz onu masraf olarak görür ama içkiye para bulur içmediği gün yok ama bir pantolon alamaz o derece yani hayatta tek başına savaşmaktan yoruldum der hep

Bence ailenize buraya yazdıklarınızı anlatın.üzülmek değil kahrolurlar.
Bu adamdan boşanın.boşanmayacaksanız çocuk yapın ve şikayet etmeyin.dünya kaç bucakmış bi görün.

Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın asla düzelmez ve çocuk olursa dahada zor günler sizi bekler,ben hata yaptım siz yapmayın çok şükür geçte olsa yolumu bulmaya çalışıyorum, yol yakınken kendinizi sevin ve bu saygısızlıkları dur demelisiniz

Korkma bende aile boşanırsan tepemden inmez beni sıkar vs gibi endişelerim vardı ama boşunaymış çocuk yok hazır ailenin yanında otur sınavlar araştır, dil öğren başka bir il şehir değişikliği vs gibi bir sürü seçeneklerin var böyle düşün bence

Böyle koca olmaz olsun. Buna benzer kaçıncı olay okuduğum hiç bilmiyorum. Abi aklı melekeleri yerinde olmayan erkekler evlenmesin. Evlenmenin hayatı paylaşmak olduğunu kavramayan, kendine bir köle bir oyuncak aldığıni sanan erkekler EVLENMESİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…