Kizlar ben evleneli 3 sene oldu 33 yaşındayım çocuğum yok eşimle aram aşırı derecede kotu bana sürekli hakaret ediyor assaliyor herhangi bir yakınlaşmamizda yok benden ayrı yatıyor çok terliyorum odada diyor. Yeni evlendigimizde bile bana ben ona yakinlasrigimda bana küfür ediyordu eve geç geliyordu sen o... Musun diyordu ben şok olmustum ne alaka evlendik sonuçta demistim her gün içen bir insan geç gelir eve gelsede mutlaka ickileriyle gelir içkilerin içer sonra yatar kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum artık oda beni kadın gibi görmüyor heralde hep hakaret ediyor hep beni assalamaya çalışıyor daha önce siddet uyguladı bir iki defa evdeki aynayı ve dusakabin camını kırdı sinirlenip gidecek bir yerim olmadığı için katlandim hep ezik diyeceksiniz belki bende sosyal fobi var bu son zamanlarda sahada arrisa geçti daha önce kendimi zorlasamda çalışma hayatım oldu .kendimi şu an çaresiz hissediyor eşime evlenmeden hastalığımi söylemiştim eşimle evlenmeden tedavi alıyordum besleme kavuşmuştum gulebiliyordum artık gülmeyi unuttum gulemiyorum ,eşimle yeni evlendigimde mutlu olcagimi sanmıştım ise girmistim eşim elimden maaş kartımı kavga gürültü almıştı onda durcakmis erkek oymuş bana haslik bile vermiyordu kendi paramdan
çocuk gibi neden böyle oldu şu an inanın zor durumdayim napcak bilmiyorum ailemin derdi uzunruleri kendilerine yeter onları üzmek istemiyorum eşim benle tek muhabbet konusu iş para ve isede girsem param bende kalır artık artık kiraya yardım ederim faturalara evin ihtiyaçlarına vs deyince bana kusuyor tamam istemiyorum diye bağırıyor anlamıyorum şiddete başvurdu en son evden git diyor bana