• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım

Çocuk yokken yol yakınken boşan.bununla ömür geçmez ileride cocuklarin olunca keşke zamanında bosansaydim dersin.
Son asamadayiz artık ne çocuğu Allah korusun kendine bakamayan biri cocugami bakcam inanın kendine bir pantolan almaz onu masraf olarak görür ama içkiye para bulur içmediği gün yok ama bir pantolon alamaz o derece yani hayatta tek başına savaşmaktan yoruldum der hep

Bence ailenize buraya yazdıklarınızı anlatın.üzülmek değil kahrolurlar.
Bu adamdan boşanın.boşanmayacaksanız çocuk yapın ve şikayet etmeyin.dünya kaç bucakmış bi görün.

Kizlar ben evleneli 3 sene oldu 33 yaşındayım çocuğum yok eşimle aram aşırı derecede kotu bana sürekli hakaret ediyor assaliyor herhangi bir yakınlaşmamizda yok benden ayrı yatıyor çok terliyorum odada diyor. Yeni evlendigimizde bile bana ben ona yakinlasrigimda bana küfür ediyordu eve geç geliyordu sen o... Musun diyordu ben şok olmustum ne alaka evlendik sonuçta demistim her gün içen bir insan geç gelir eve gelsede mutlaka ickileriyle gelir içkilerin içer sonra yatar kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum artık oda beni kadın gibi görmüyor heralde hep hakaret ediyor hep beni assalamaya çalışıyor daha önce siddet uyguladı bir iki defa evdeki aynayı ve dusakabin camını kırdı sinirlenip gidecek bir yerim olmadığı için katlandim hep ezik diyeceksiniz belki bende sosyal fobi var bu son zamanlarda sahada arrisa geçti daha önce kendimi zorlasamda çalışma hayatım oldu .kendimi şu an çaresiz hissediyor eşime evlenmeden hastalığımi söylemiştim eşimle evlenmeden tedavi alıyordum besleme kavuşmuştum gulebiliyordum artık gülmeyi unuttum gulemiyorum ,eşimle yeni evlendigimde mutlu olcagimi sanmıştım ise girmistim eşim elimden maaş kartımı kavga gürültü almıştı onda durcakmis erkek oymuş bana haslik bile vermiyordu kendi paramdan 😞çocuk gibi neden böyle oldu şu an inanın zor durumdayim napcak bilmiyorum ailemin derdi uzunruleri kendilerine yeter onları üzmek istemiyorum eşim benle tek muhabbet konusu iş para ve isede girsem param bende kalır artık artık kiraya yardım ederim faturalara evin ihtiyaçlarına vs deyince bana kusuyor tamam istemiyorum diye bağırıyor anlamıyorum şiddete başvurdu en son evden git diyor bana
Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın asla düzelmez ve çocuk olursa dahada zor günler sizi bekler,ben hata yaptım siz yapmayın çok şükür geçte olsa yolumu bulmaya çalışıyorum, yol yakınken kendinizi sevin ve bu saygısızlıkları dur demelisiniz

Ben onun gitmesini istiyorum daha öncede tek yaşamıştım calisiyordum keşke hiç hayatima girmeseydi üç senede psikolojim eskisinden berbat oldu görmek istedmedigim herşeyi gördüm yorumunuzu annem ameliyat oldu 3 defa ve başka sorunlarda var ailede o yüzden aileme gidemem ayaklarımın ustunde durmak istiyorum kimseye yük olmadan dün bana özürlü dedi sosyal fobiden dolayı evimde çocuk da bakıyordum parasını beğenmiyordu az buluyordu bana sen ufaciksin diyordu onun bir. Arkadaşının çocuğuna bakıyordum arkadaşıyla da aralari bozuldu işyerinde arkadaşına trip atıyormuş yani kavgacı bı insan herşeye trip yapıyor yani her zaman o haklı her konuda o erkekmis kadın susmayı bilcekmis umarım biran önce evden ayrılır eski sağlığına kavusurum seiyor yazan arkadaşım dalga gevmissin heralde sevgi böyle biseymi ben sadece derdimi anlatmak istedim çok bunaldim hepsi bu .
Korkma bende aile boşanırsan tepemden inmez beni sıkar vs gibi endişelerim vardı ama boşunaymış çocuk yok hazır ailenin yanında otur sınavlar araştır, dil öğren başka bir il şehir değişikliği vs gibi bir sürü seçeneklerin var böyle düşün bence

Kizlar ben evleneli 3 sene oldu 33 yaşındayım çocuğum yok eşimle aram aşırı derecede kotu bana sürekli hakaret ediyor assaliyor herhangi bir yakınlaşmamizda yok benden ayrı yatıyor çok terliyorum odada diyor. Yeni evlendigimizde bile bana ben ona yakinlasrigimda bana küfür ediyordu eve geç geliyordu sen o... Musun diyordu ben şok olmustum ne alaka evlendik sonuçta demistim her gün içen bir insan geç gelir eve gelsede mutlaka ickileriyle gelir içkilerin içer sonra yatar kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum artık oda beni kadın gibi görmüyor heralde hep hakaret ediyor hep beni assalamaya çalışıyor daha önce siddet uyguladı bir iki defa evdeki aynayı ve dusakabin camını kırdı sinirlenip gidecek bir yerim olmadığı için katlandim hep ezik diyeceksiniz belki bende sosyal fobi var bu son zamanlarda sahada arrisa geçti daha önce kendimi zorlasamda çalışma hayatım oldu .kendimi şu an çaresiz hissediyor eşime evlenmeden hastalığımi söylemiştim eşimle evlenmeden tedavi alıyordum besleme kavuşmuştum gulebiliyordum artık gülmeyi unuttum gulemiyorum ,eşimle yeni evlendigimde mutlu olcagimi sanmıştım ise girmistim eşim elimden maaş kartımı kavga gürültü almıştı onda durcakmis erkek oymuş bana haslik bile vermiyordu kendi paramdan 😞çocuk gibi neden böyle oldu şu an inanın zor durumdayim napcak bilmiyorum ailemin derdi uzunruleri kendilerine yeter onları üzmek istemiyorum eşim benle tek muhabbet konusu iş para ve isede girsem param bende kalır artık artık kiraya yardım ederim faturalara evin ihtiyaçlarına vs deyince bana kusuyor tamam istemiyorum diye bağırıyor anlamıyorum şiddete başvurdu en son evden git diyor bana
Böyle koca olmaz olsun. Buna benzer kaçıncı olay okuduğum hiç bilmiyorum. Abi aklı melekeleri yerinde olmayan erkekler evlenmesin. Evlenmenin hayatı paylaşmak olduğunu kavramayan, kendine bir köle bir oyuncak aldığıni sanan erkekler EVLENMESİN.

Back