• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım

ebru0033

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
26
-1
1
34
Kizlar ben evleneli 3 sene oldu 33 yaşındayım çocuğum yok eşimle aram aşırı derecede kotu bana sürekli hakaret ediyor assaliyor herhangi bir yakınlaşmamizda yok benden ayrı yatıyor çok terliyorum odada diyor. Yeni evlendigimizde bile bana ben ona yakinlasrigimda bana küfür ediyordu eve geç geliyordu sen o... Musun diyordu ben şok olmustum ne alaka evlendik sonuçta demistim her gün içen bir insan geç gelir eve gelsede mutlaka ickileriyle gelir içkilerin içer sonra yatar kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum artık oda beni kadın gibi görmüyor heralde hep hakaret ediyor hep beni assalamaya çalışıyor daha önce siddet uyguladı bir iki defa evdeki aynayı ve dusakabin camını kırdı sinirlenip gidecek bir yerim olmadığı için katlandim hep ezik diyeceksiniz belki bende sosyal fobi var bu son zamanlarda sahada arrisa geçti daha önce kendimi zorlasamda çalışma hayatım oldu .kendimi şu an çaresiz hissediyor eşime evlenmeden hastalığımi söylemiştim eşimle evlenmeden tedavi alıyordum besleme kavuşmuştum gulebiliyordum artık gülmeyi unuttum gulemiyorum ,eşimle yeni evlendigimde mutlu olcagimi sanmıştım ise girmistim eşim elimden maaş kartımı kavga gürültü almıştı onda durcakmis erkek oymuş bana haslik bile vermiyordu kendi paramdan 😞çocuk gibi neden böyle oldu şu an inanın zor durumdayim napcak bilmiyorum ailemin derdi uzunruleri kendilerine yeter onları üzmek istemiyorum eşim benle tek muhabbet konusu iş para ve isede girsem param bende kalır artık artık kiraya yardım ederim faturalara evin ihtiyaçlarına vs deyince bana kusuyor tamam istemiyorum diye bağırıyor anlamıyorum şiddete başvurdu en son evden git diyor bana

Kizlar ben evleneli 3 sene oldu 33 yaşındayım çocuğum yok eşimle aram aşırı derecede kotu bana sürekli hakaret ediyor assaliyor herhangi bir yakınlaşmamizda yok benden ayrı yatıyor çok terliyorum odada diyor. Yeni evlendigimizde bile bana ben ona yakinlasrigimda bana küfür ediyordu eve geç geliyordu sen o... Musun diyordu ben şok olmustum ne alaka evlendik sonuçta demistim her gün içen bir insan geç gelir eve gelsede mutlaka ickileriyle gelir içkilerin içer sonra yatar kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum artık oda beni kadın gibi görmüyor heralde hep hakaret ediyor hep beni assalamaya çalışıyor daha önce siddet uyguladı bir iki defa evdeki aynayı ve dusakabin camını kırdı sinirlenip gidecek bir yerim olmadığı için katlandim hep ezik diyeceksiniz belki bende sosyal fobi var bu son zamanlarda sahada arrisa geçti daha önce kendimi zorlasamda çalışma hayatım oldu .kendimi şu an çaresiz hissediyor eşime evlenmeden hastalığımi söylemiştim eşimle evlenmeden tedavi alıyordum besleme kavuşmuştum gulebiliyordum artık gülmeyi unuttum gulemiyorum ,eşimle yeni evlendigimde mutlu olcagimi sanmıştım ise girmistim eşim elimden maaş kartımı kavga gürültü almıştı onda durcakmis erkek oymuş bana haslik bile vermiyordu kendi paramdan 😞çocuk gibi neden böyle oldu şu an inanın zor durumdayim napcak bilmiyorum ailemin derdi uzunruleri kendilerine yeter onları üzmek istemiyorum eşim benle tek muhabbet konusu iş para ve isede girsem param bende kalır artık artık kiraya yardım ederim faturalara evin ihtiyaçlarına vs deyince bana kusuyor tamam istemiyorum diye bağırıyor anlamıyorum şiddete başvurdu en son evden git diyor bana
Bosaaa yaninizdaki hayvana koca demeye bin sahit lazim

Çocuğunuz yok(genellikle çocuğu olanlar çocuğu bahane ederler boşanmamak için) şiddet gösteren,küfür eden ve alkolik bir adami niye çekiyorsunuz.

Anladığım kadarıyla şuan çalışmıyorsunuz daha önce calisma hayatınız olmuş yeniden yaparsanız.

Şuan yine şiddet görmüşsünüz darp raporu alıp kadın sığınma evine gitmeyi talep edin orada bir süre kalıp düzeninizi kurarsınız.

Ailemin derdi üzüntüleri kendilerine yeter deyip bu halde destek istemeyeceksen aile ne icin aileee? Bu durumda kesinlikle ailene herseyi anlat ve boşan bu adamdan, hayatını daha fazla cehenneme cevirme derim.

Aileniz asıl siz böyle bir evlilikte bu zulmü çekiyorsunuz diye üzülür yapmayın etmeyin çekin gidin ailenizin yanına bu adamdan hiç bir şey olmaz Allah tan birlikte olmuyormussunuz bir de çocuk getirmeyin bu evliliğe

Herhalde anne babanızın kendilerine göre olan üzüntü ve dertleri, sizin derdinizin yanında hatrı sayılmayacak kadar ufacık kalıyordur.

Babanızın evine dönün. Bu evliliği bitirmeniz için başka ne olması gerekiyor acaba olabilecek her şey olmuş.

Tek başınızasınız . Peşinizde çocuk yok. Her yere sığarsınız. Babanızın evine dönün. Iyi kötü demeden çalışın.

Bu adam manyak alkoliğin teki. Çok tehlikeli

Bu ne mal bir adam. Maas kartınızı elden aldığını okuyunca fazlasına gerek yok utanmaz ıckılerle eve gelıo heryer kırıp gecırıo gebersin bir an once. Hemen o evden ayrılın vaktınıze yazık

ailenizin derdi üzüntüsü olabilir evet ama size kol kanat germek zorundalar. Bir insanın evladı bu şekilde yaşarken ay benim derdim var zaten sen dert olma diyeceğini hiç sanmıyorum. Çekin kapıyı çıkın sonrasında bu adamdan kurtulup , tedavi olup , işe başlarsınız belki. Bu yasadıgınız hayat değil ki. Her gğn bu adamı cekmek sizi hasta eder

Ben onun gitmesini istiyorum daha öncede tek yaşamıştım calisiyordum keşke hiç hayatima girmeseydi üç senede psikolojim eskisinden berbat oldu görmek istedmedigim herşeyi gördüm yorumunuzu annem ameliyat oldu 3 defa ve başka sorunlarda var ailede o yüzden aileme gidemem ayaklarımın ustunde durmak istiyorum kimseye yük olmadan dün bana özürlü dedi sosyal fobiden dolayı evimde çocuk da bakıyordum parasını beğenmiyordu az buluyordu bana sen ufaciksin diyordu onun bir. Arkadaşının çocuğuna bakıyordum arkadaşıyla da aralari bozuldu işyerinde arkadaşına trip atıyormuş yani kavgacı bı insan herşeye trip yapıyor yani her zaman o haklı her konuda o erkekmis kadın susmayı bilcekmis umarım biran önce evden ayrılır eski sağlığına kavusurum seiyor yazan arkadaşım dalga gevmissin heralde sevgi böyle biseymi ben sadece derdimi anlatmak istedim çok bunaldim hepsi bu .

Çocuğunuz yok boşanmak için tonla sebebiniz var e daha ne duruyorsunuz bu evde. Maaş kartınızı almasına ayrı bi sinirlendim. Güçlü kadın olun ne demek şiddet uyguluyor. O vuran elini alır ona öyle bi monte ederim ki yerinden çıkaramaz. Kurtulun şu dağdan inmiş hödükten.

Bu adama hizmet edip paramı kaptırıp üstüne dayak yiyeceğime gider babamın evinde bir lokma yer salonda yatarım daha iyi. Aileniz de başta tabii üzülür ama bir iki aya alışırlar hatta hasta annenize de biraz yardımcı olmuş olursunuz. Daha gençsiniz en güzel yıllarınızı heba etmeyin.

ailenizin derdi üzüntüsü olabilir evet ama size kol kanat germek zorundalar. Bir insanın evladı bu şekilde yaşarken ay benim derdim var zaten sen dert olma diyeceğini hiç sanmıyorum. Çekin kapıyı çıkın sonrasında bu adamdan kurtulup , tedavi olup , işe başlarsınız belki. Bu yasadıgınız hayat değil ki. Her gğn bu adamı cekmek sizi hasta eder
Hasta oldum zaten alerji de başladı kizariyorjm cildim yanık gibi yanıyor niye böyle oldu bilmiyorum bana geçen bir defa sarıldı beklediğim işler var sonra iş için seni arayan oldumu dedi bende bana iş sorma olduğunda sana soylerim dedim sonra bağırmaya başladı ama hakaret içeren kadına sarıldım ettim surata bak bilmem ne senden bişey olmaz benle para dışında başka bişey konuscaksan konuş konusmuyacaksan sus dedim çünkü evlendigimiz ilk günden beri para para para

Cocuk sakın yapma, boşan başka yolu yok

Boşanmaktan başka çareniz yok ki sizin?
Ailenizin yanına gider çalışırsınız . Hem ailenize de destek olmuş olursunuz.

Ayrıca bu yaşadıklarınız için 3 yıl fazla uzun bir süre. Düzelmesini beklemeyin, bu gidişle size daha çook hastalık yükler (iptal). Lütfen cesaretinizi toplayın.

Back