3 yil boyunca 1 er yillik oturum izni veriyorlar 3 yil sonrada 10 yillik oturum iznini aliyorsun ama 3 yil boyunca esinle evli goruneceksin alabilmek icin
o 400 saatlik kurs varya hikaye her yilin sonu oturumunu yenilemek icin dosya veriyrosun prefecture daha sonra onlar seni cagiriyorlar oturumunu vermek icin sana bi kac soru soruyorlar adiniz ne kac yasindasiniz calisiyormusunuz calismiyorsaniz ev hanimimisiniz esinizin dogum tarihi yaptigi is ... boyle basit sorular
evlilik basit bir şey değil başlarından savmak için evlendirmişlerr..üstelik ailesinden şiddet gören insanlar evliliklerinde bir süre sorun yaşayabilirler..çünki konuşarak problem çözmeyi hiç yaşamaışlardır..ki 19 yaşındasınız..26 yaşımda eşimle evlendiğimde bile çok tecrubesizdim..evlilik hayatı için kurs açsalar yeri..bazen konuşman erekir bazen susman..eşinin ailesini idare etmen..politik olman gerek..ben bunları 30 umdan ssonra öğrendim..
sizde fransadasınz galiba bilmiyorum daha kursa başlamadım ama çok onemli oldugunu soyluyolar peki burda çalışmam için fransızcayı çok mu iyi bilmem gerek nasıl çalışabilirm burda , bilginiz varmı
calismayi felan bence sen bir kenara birak once psikolojik destek gormelisin cocuklugunda yasadiklarin cok agir seyler ve senin evlilik hayatini tetikliyor ...
saglikli dusunemiyorsun surekli siddet gordugun icin ...
belkide bir insana nasil konusulmasi gerektigini veya nasil davranilmasi gerektigini bilmiyosundur ...
Uzakmissin bana ben guneydeyim. Sana bahsettigim Cimade denen kurulusa mutlaka git tum haklarini oradan ogrenirsin sana cok yardimci olurlar. Su 400 saatlik kursa git mutlaka, ileride vatandaslik alirken cok sorun cikarirlar. Sen devlete karsi butun sorumlulgunu yerine getir ki onlarda ihtiyacin oldugunda sana yardimci olsunlar maddi manevi. Hamileysen hemen RSA(sanirim boyleydi adi) ya git hamile oldugunu soyle sana aylik maas baglasinlar. Esin maddi yonden nasil bilmiyorum, istersen gizli hesap ac postaneden acabilirsin, sonra RSA'ya basvur o hesaba yatirsinlar parani. Hamileligin surece ve bebek dogduktan sonra her ay sana maas bagliyorlar. Bebegi doguracaksan da calismayi unut. 400 saatlik kursa git, Fransizcani gelistirmeye calis. Ben sana yardimci olurum istersen fransizca konusunda. Kendini salma, herkesin problemleri var inan bana. Saglik olsun da asilmayacak hicbir sorun yok. Seni doverlerse de polise giderim bana bir daha vurma de. Esin turk asilli zaten korkar sen oyle deyince.
Kesinlikle fransizcani ilerlet, bir de Securite sociale basvur madem hamilesin. Doktor kontrollerine de basla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?