fransa da kadına sahıp cıkarlar dewlete sığın derim sana işte bulurlar
t.ederim fikirlerinizden dolayı istyorum bende duşundum belki çoçugum olursa daha iyi olur diye ama kocamı sevmiyorum kendi yaşımdakiler okurken ben evli olmayıda çocuk bakmayıda istemiyorum ama kaderimde boyleymiş ölmek belki çare degil ama yapabilecek bi şeyim kalmadı ki küçücük çoçuklugumdan beri surekli şiddet kufur gordum maddi zorluk çektim evlendim daha fazlasını yaşıyorum ne yapim kii ben
neden hemen hamile kaldin, keske gizliden korunabilseydin? cocugu dogurmak istemiyorsan aldirmaya calis. cunku yasin genc ve sevmedigin seni doven bir esle cocuk yapma fikri gercekten dogru degil.
yasin cok genc ileride pisman olursun. Hangi sehirdesin fransanin? Cimade adinda Fransa'nin cogu ilinde olan bir kurulus var. Bu kurulus dayak yiyen kadinlara da oturum izni problemleri olanlara da yardim ediyor. Ben de zamaninda cok faydalanmistim. Bu kurulusu bul, Fransizca bilen guvenilir bir arkadasini da al yanina git durumunu anlat konus. Zorla evlendirilen kadinlara cok yardim ediyorlar cidden. Seni bosandirip oturma iznini de aldirabilirler. Calismak istiyorsan da Mission Locale denen kuruma gidip de sana is bulmalari konusunda yardim etmelerini isteyebilirsin eger calismak istersen. Fransizca'yi iyice ogrenmeye bak, yoksa benim de zamaninda cektigim gibi cok sikinti cekersin. allah kolaylik versin, kendini ezdirme. Bir de nasil geldin Fransa'ya, kacak mi giris yaptin? Evliysen neden oturum izni icin basvurmuyorsun?
ölümm çözüm değill sakın ama sakın aptalca bişeyy yapmaa..o karnındakinin bi günahı yokkii onu düşünn..tamam haksızlıkk keşkee okuyablseydin evlendrlmeseydn zorlaa ama olmuşş artık bu durumu düzeltyeme çalışş..bol bol dua et allaha sığın canımm o görüyo zatenn herşeyi..sana bi kapı açacaktır ama sabırr lazım..hep sabretmek zorunda kalmşsınn amaa şimdi karnındaki içinn mücadele ett oturma iznini alana kadar sık dişini sonrada sığın devletee sana işte bulurlarr aşta..bukadarr kötülüğün içinde bi mucize karnındakii bebekk ona iyi bakk..ömrünü veripte bi bebek sahibi olamayanları düşünn vee sakın o bebeğee bişey yapmaa kendinedee sakın..bu fikride at aklındann..
erces sana bi kac sorum olacak istersen cevap verirsin
1) sen esini istemiyordun yani onunla evlenmeyi fakat o sana asikmiydi ?
2) surekli mi siddet goruyorsun esinden ?
3) aranizdaki sorunlar nedir neden anlasamiyorsunuz ?
olabılıyormu bilmiyorum ama bence devletten sığınma talabinde bulun vatandaş olmayan ve turkıyede yasayan bı cok multeci var bu konuyu derınlemesıne arastır ve sakın bı daha ıntar etmeyı aklından bıle gecırme elbet bılunur bı yol
Ben de ayni sekilde geldim, turist olarak geldim ve burada esimle evlendim. Evlendikten 6 ay sonra da oturum izni icin basvurma hakkin var. Basvurumu yaptim. 1 yil sonra verdiler. Seni kandirmis olmasinlar. 3 yil beklemek diye birsey yok. Durumun gizliyse farkliysa bilemem tabi. Madem oturumun yok neden hamile kalmanda israr ettiler ki? Hangi sehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?