Gerçekten zor bir soru...
İlk ben aşkı tercih ettim sonra kariyer dedim..
Sonrada kariyerde yaparım aşıkda olurum dedim
İkisinden de vazgeçmem , vazgeçemem..tatlicadiarzu
kariyer olmadıktan sonra yani kendi ayakların üzeinde duramadıktan sonra başkalarının egemenliği altında aşk yaşamaktansa özgür bir şekilde kariyerimde ilerlemeyi tercih ederim.
kesinlikle kariyer hayatımın aşkını buldum ama aklımda hala başka şeyler varsa hala kendimi eksik hissediyorsam demek ki aşk tek başına olmuyor
kariyer de tek başına bişey ifade etmez ama önce kariyer sonra aşk olmalı a.s.
ben evlendikten sonra zaten eşimin isteği üzerine mesleğimi yapmadım, taa ki onu yitirene kadar. o anda buna karar verdim ama şimdi şartlar, maddi imkanlar vs göz önüne alınırsa ne cevap verirdim bilmiyorum. sanırım yine de aşkı seçerdim.
BEN ÇOKTAN AŞKIMI TERCIH ETTIM BILE...................bunu yasadım ve tereddutsuz askımı secıp evlendım..............bır an bıle pısman olmadım cok sukur..........kaydirigubbakcemile2:asigim::1hug:
ben aşkı seçerim çünkü çok seviyorum onu... ama izin verirse git beklerim derse giderimde o ayrı :sm_cool:yok yok yalan sölemim benkendime gidemem yaa laelaelaelaelae zatenoda beni bırakıp gidememişti onun böyle bir şansı olmuştu ama ben gitmesini istememiştim gitmemişti:asigim::1hug:
ya öyle bi durumum yok ama üni bitti benimde ciddi düşündüğüm insan çalısmanı istemiyorum diyor ama ben bu kadar boşunamı okudum ya ikilemdeyim bilmiyorummmmmmmmm