Anket Zor bir soru,buyrun bakalım...!!!

şimdi tercih zamanı

• Ankete Katılan
    228
Gerçekten zor bir soru...
İlk ben aşkı tercih ettim sonra kariyer dedim..
Sonrada kariyerde yaparım aşıkda olurum dedim
İkisinden de vazgeçmem , vazgeçemem..tatlicadiarzu

Aşk, aşk, aşk...
Masterımı Türkiye'de yapsam ölür müyüm sanki.. jeyyar

kariyer olmadıktan sonra yani kendi ayakların üzeinde duramadıktan sonra başkalarının egemenliği altında aşk yaşamaktansa özgür bir şekilde kariyerimde ilerlemeyi tercih ederim.

Aboooo Ne Aşkım Var Ne Kariyerim Var -tatlicadiarzu- Ama Olsa Aşkı Tercih Ederdim Çünkü Zor Aşık Olurum :asigim:

kesinlikle kariyer hayatımın aşkını buldum ama aklımda hala başka şeyler varsa hala kendimi eksik hissediyorsam demek ki aşk tek başına olmuyor
kariyer de tek başına bişey ifade etmez ama önce kariyer sonra aşk olmalı a.s.

bende aşkı seçenlerdenim........aşksız olmaz

ben evlendikten sonra zaten eşimin isteği üzerine mesleğimi yapmadım, taa ki onu yitirene kadar. o anda buna karar verdim ama şimdi şartlar, maddi imkanlar vs göz önüne alınırsa ne cevap verirdim bilmiyorum. sanırım yine de aşkı seçerdim.

Öncelikle kariyer diyorum....aşk zaten nasılsa bi gün bulur seni...CADIARZU

kariyer zamanı geçmez ama aşkın zamanı geçer

Giderdim ben, tercih yapmama da gerek kalmadan...
Zaten sevdiğim beni herkesten çok desteklerdi....

Aşkta sürekli hüsran yaşayan biri olarak öncelikle kariyer diyorum

vallaha onceden olsa hıc duşunmeden aşk derdım ama şimdı bılemıyorumkı cesaret edıp ne aşk dıyebılıyorum nede karıyer

kesinlikle kariyer.ama anketi aynlış işaretledim.gece mahmurluğu işte

Şahsen ben AŞKI tercih ettim
İyi ki de etmişim:asigim:

BEN ÇOKTAN AŞKIMI TERCIH ETTIM BILE...................bunu yasadım ve tereddutsuz askımı secıp evlendım..............bır an bıle pısman olmadım cok sukur..........kaydirigubbakcemile2:asigim::1hug:

elbetteki kariyerim....aynı durum erkeklerin başına gelse onlar bir dakika bile düşünmez çeker giderler.hem zaten gerçekten seviyosa bekler

ben aşkı seçerim çünkü çok seviyorum onu... ama izin verirse git beklerim derse giderimde o ayrı :sm_cool:yok yok yalan sölemim benkendime gidemem yaa laelaelaelaelae zatenoda beni bırakıp gidememişti onun böyle bir şansı olmuştu ama ben gitmesini istememiştim gitmemişti:asigim::1hug:

ben aşkı seçenlerdenim okulu bıraktım evlendim kocamı seviyorummmmmmmmmmm!! şimdi tekrar kazandım aynı bölümü okumaya devam:)))))))

ya öyle bi durumum yok ama üni bitti benimde ciddi düşündüğüm insan çalısmanı istemiyorum diyor ama ben bu kadar boşunamı okudum ya ikilemdeyim bilmiyorummmmmmmmm

ben karıyerımı secerdım..bu kadar ıstedıgım bır sey ıcın fedakarlık yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…