• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Zor bir soru,buyrun bakalım...!!!

şimdi tercih zamanı

• Ankete Katılan
    228
ayyy böyle sorulara ölüyorum ben çünkü bir cevabı işaretlerken aklın öbüründe kalıyor...şimdi...eğer aşkım benimle gelirse giderdim yutdışına...gelmez yine de sen git ben beklerim derse de giderdim...ama ben gelmem sen de gitme derseeee işte ozaman ayvayı yedik...
kalırdım heralde yaaa...aşk güzel şey...herkes yurtdışı masterlı olacak diye bişey yok...
ya da ben şu anda kendimi kandırıyorum....:))laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla tam benım dusuncelerımı yazmışsın...

kesinlikle kariyerim derdim..Eğer aşkım dediğim kişi gerçekten aşkımı hakediyorsa ,gerçekten aşıksa bana nasılsa bekleyecektir..
Yok ben seni bekliyemem derse aşık değildir zaten.Yolu açık olsun:)

kariyer onuda üfleyerek yiycem..........................................

tabiki kariyer. nasıl olsa erkeklerin % 90 ı evlendikten sonra değişiyo ve gerçek yüzlerini gösteriyolar. onun için sonra pişman olmaktansa gidip master yapardım. kariyer yapardım. onunda aşkı gerçekse zaten vazgeçmez bekler.

ben kariyer dedim ama ask ta olmazsa olmaz...
eger beni seven kisi benim kariyerimi ve gelecegimi düsünüyorsa, aslinda ikimizin gelecegini düsünüyorsa, karsi cikmadan bana destek olup kariyerimi ilerletmem icin elinden geleni yapar...böylece ne askimdan nede kariyerimden olmam gerekirdi....
aam malesef gercek hayatta bu herzaman böyle degil secim yapmak zorunda kaldigimizda ortada kaldigimiz agirlik basiyor..............

Kötü Kazenerkekler bu konuda daha rahat olurlar bence kariyerini seçerler ve bende kariyer dedim çünki hep anlayışlı sevgili ben olmak istemiyorumKötü Kazen eşim en önemli günlerimizde bile iş için kendini parçalar ben neden yapmayımki derim o zaman işte yerimseniben

yalnız kariyer değil neleri feda aşkım uğruna ama karşılığı çok acı oldu çok sevdim çooooook
ayten hn(annesi) sana hakkımı helal etmiyorum! oğluna ettim ama sana etmiyorum.
'bir tek seni sevdiğim doğruydu ve bu doğru yüzünden bütün hayatım yalana battı' (cezmi ersöz)
KARİYER!!!!!!

tamamen sanal bence bu soru. tabi net kararı olan vardır muhakkak ama duruma göre ve başa gelince cevabı cok kolay değişebilecek bir soru bu...

valla aslı muratını bırakmış abd yi seçmişti.abd ye gidip mastırını tamamlamıştı
ben olsam tabiki aşkımı seçerdim.

ben yazıyıyı okumadan direk oy verdim=) yine de cevap değişmez , kariyer sanırım aşka inanmıyorum o yüzden=)

ben oy vermiyorum bence ikisi işte jeyyar
yaşadığımız gerçek aşk sa muhakkak aşk yanındada muhakkak kariyer

yok sanal değilki bu soru .. yaşadım 1 küsür yıl önce ve aşkı tercih ettim henüz değip değmediğini bilmiyorum ama umarım değer a.s

lülülülülülü:kahve:Tabi Ki Kariyer .... Bitmeyecek Dedigimiz Tum Asklar Ile Bitiyorrrr... Unutmayim Bayanlarrrr

aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk ..............

:asigim::asigim::asigim::asigim:

ben eşimle tanıştğımda çalışıyordum aşık oldum evlendim. şimdi eşimin de desteğiyle eğitimimi ilerletme çabasındayım. bu arada bir de çocuk yaptım. isteyince hepsi olur arkadaşlar. zor değil. siz yine de eğer çalışmak istiyorsanız önce işinizi sağlama alın ama.

şimdi yazacaklarımı aklınızda canlandırın ve içinizden geçen cevabı verin arkadaşlar...
Üniversitede hayallerinizdeki bölümü kazandınız.başarıyla bitirdiniz.Bu arada deliler gibi de aşıksınız,üstelik karşı taraf da size aynı şeyleri hissediyor. Nişanlanıyosunuz;herşey çok güzel giderken,birgün posta kutusundan bir zarf çıkıyor;
aylar önce yurtdisi master için başvurmuştunuz ama aklınızdan tamamen çıkmış.Başvurunuzun kabul edildiği yazısı gelince havalara uçuyorsunuz.

FAKAT:şimdi tercih zamanı
yıllardır beklediğiniz kariyer fırsatı mı? yoksa aşk mı?
siz olsanız ne yapardınız???jeyyarfisfisfis

arkadaşım ; beni çok seven biri, nişanlanıyoruz :dance:: benim hedeflerimi bilmeyen bir insanla zaten nişanlanmam .(ilişkide eksik taşlar var demekki)bu durumda benimle master için ya yurt dışına gelecek :oklava:veya ben dönene kadar beklecek:asigim:.başka şansı yok.aynı şey karşı tarafın olsa ben öyle davranırım.:teytey:

bu soruyu bekarken sorsan aşkkkkk dedim ama evliyim ve kariyer derim.........

aşk karın doyurmuyor !
heee eşinin maddi güvencesi vardır evlendikten sonra çalışmazsın bişey diyemem ....
aynı üniv. bitiren 2 arkadaşım var biri isveçte yaptı masterını diğeri master yapmadı ikiside aynı şirketde çalışıyor şuan bir farkla biri müdür konumunda diğeri memur sıfatında !!! gerisini siz düşünün !!!

:uhm::uhm:

Back