Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişi değerlendirirken bu kadar sert olmamakla birlikte şimdi ikisini bir arada yürütmenin yolunu bulmaya çalışırdım diyebilirim...walla zamanında böyle bi çelişkiye düşmüş ve hiç düşünmeden tabiki aşk demiştim, aşkımı seçmiştim.. ama neymiiiiişşş!!! ne aşkı ne meşki. kariyer daha önemliymiş. Kariyer yapmıcak olsam bile aşkımı bırakıp gitseydim keşke,çünkü hiç bir zaman değerini bilmicek...
şimdi yazacaklarımı aklınızda canlandırın ve içinizden geçen cevabı verin arkadaşlar...
Üniversitede hayallerinizdeki bölümü kazandınız.başarıyla bitirdiniz.Bu arada deliler gibi de aşıksınız,üstelik karşı taraf da size aynı şeyleri hissediyor. Nişanlanıyosunuz;herşey çok güzel giderken,birgün posta kutusundan bir zarf çıkıyor;
aylar önce yurtdisi master için başvurmuştunuz ama aklınızdan tamamen çıkmış.Başvurunuzun kabul edildiği yazısı gelince havalara uçuyorsunuz.
FAKAT:şimdi tercih zamanı
yıllardır beklediğiniz kariyer fırsatı mı? yoksa aşk mı?
siz olsanız ne yapardınız???jeyyarfisfisfis
aşkı sectim şu an acısını cekiyorum.
şimdiki aklım olsaydı,aynı salaklığı (çok özür diliyorum aşkı secenler için )yapmazdım kariyer derdim,beni seven gelsin peşimden.
ben onu sectim noldu mükafatını bir bilseniz,tüküreyim kafana dersiniz.
Kariyerim tabiiki. ( çok bencilim ben ya)jeyyar
Ayrıca aşkım beni gerçekten seviyorsa master ımı bitirip gelmemi bekler zaten.a.s
Master bitincede evleniriz.sengözlerimebaksanab