• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Zor bir soru,buyrun bakalım...!!!

şimdi tercih zamanı

• Ankete Katılan
    228
ask, seçtimde yani çalışma dedi oturuyom işte napim seviyorum:asigim: öyle ciddi bir durum da olsa yine aşk derdim...

kariyerimi feda edebileceğim tek şey çocuklarımdır. Aşk için asla kariyerimden vazgeçmem. Aşk dediğin bir gün bitebilir ama bir kadın olarak hemde Türkiye'de yaşayan bir kadın olarak kariyer yapmak ekonomik bağımsızlığını tam olarak eline almak oldukça önemli.

çok istediğim bir iş ve bir daha karşıma çıkmıcak bir fırsatsa giderim zatende sevdiğim kişi onu yapmamı çok istediğimi bilir ve beni gerçekten seviyor ve istiyorsa bekler diye düşünüyorum..gittiğinde aşkın biticek diye bişey yokki..

master yapmak için giderim.aşkım eğer gerçek aşksa zaten bekler...
sonuçta master bitecek ve ben geri dönecem:)))

walla zamanında böyle bi çelişkiye düşmüş ve hiç düşünmeden tabiki aşk demiştim, aşkımı seçmiştim.. ama neymiiiiişşş!!! ne aşkı ne meşki. kariyer daha önemliymiş. Kariyer yapmıcak olsam bile aşkımı bırakıp gitseydim keşke,çünkü hiç bir zaman değerini bilmicek...
geçmişi değerlendirirken bu kadar sert olmamakla birlikte şimdi ikisini bir arada yürütmenin yolunu bulmaya çalışırdım diyebilirim...

yemişim kariyerini ben nişanlı diye bahsettiğin kişiyi(kocamı) dünyaya değişmem beeeee

şimdi yazacaklarımı aklınızda canlandırın ve içinizden geçen cevabı verin arkadaşlar...
Üniversitede hayallerinizdeki bölümü kazandınız.başarıyla bitirdiniz.Bu arada deliler gibi de aşıksınız,üstelik karşı taraf da size aynı şeyleri hissediyor. Nişanlanıyosunuz;herşey çok güzel giderken,birgün posta kutusundan bir zarf çıkıyor;
aylar önce yurtdisi master için başvurmuştunuz ama aklınızdan tamamen çıkmış.Başvurunuzun kabul edildiği yazısı gelince havalara uçuyorsunuz.

FAKAT:şimdi tercih zamanı
yıllardır beklediğiniz kariyer fırsatı mı? yoksa aşk mı?
siz olsanız ne yapardınız???jeyyarfisfisfis

eskiden olsa kariyerimi bir kenara birakip nisanlimin yaninda kalmayi terceh ederdim, nisanlim beklemek istemezse...ama simdi olsaydi ya nisanlimi ikna ederdim benimle gelmesi icin eger gelmek istemiyorsada kariyeri tercih ederdim ben..

evet bende bu yüzden simdi olsa kariyer derdim, ama evlenmeden önce insan asktan sanki daha fazla seyler bekliyor yada herseyi o zaman düsünemiyor ama simdi farkli düsünüyorum...

Ya şimdi sorun çok zor aslında!!! ask her zaman herseyden önce gelir eger bu durumda ben olsaydım tabiki sevdigim derdim ama iii düşünmek gerekiyor vereceğin karardan ömür boyu pişmanlık duymaman gerekiyor Allah yardımcın olsun,verdiğin kararı bizede söylersin tatlıım.

kariyer. fırsat elime geçmeyebilir bir daha. bir gün sevdiğim insana "senin için geleceğimi harcadım , yazık değmezmiş" dememek için. gerçekçi olalım hiçbir erkek buna değmez....evet şimdiki ilişkinizdeki mutluluk yüzünden aşk diyebilirsiniz ama gelecekte ne olacağını kimse bilemez. eminim evliliğini aşık olarak yapmış ve sonrasında hüsrana uğrayıp eşinden ayrılmış kişilerde bunu bilemezlerdi. ömür boyu mutlu evliliğin garantisi yok ne yazık ki...(keşke olsa:))

Son düzenleme:
Aşkımla birlikte kariyerimi de yaparım ben yaa.
Ben de bu AşK olduktan sonra jeyyar

aşkı sectim şu an acısını cekiyorum.
şimdiki aklım olsaydı,aynı salaklığı (çok özür diliyorum aşkı secenler için )yapmazdım kariyer derdim,beni seven gelsin peşimden.
ben onu sectim noldu mükafatını bir bilseniz,tüküreyim kafana dersiniz.

ablacim niye öyle yazdin? Cok dertli gibisin, ay yazdiklarini okuyunca senin adina üzüldüm...mutsuz musun?

ben tercihimi yaptım ve aşkı seçtim.. mesleğimi bıraktım.. çok aşırı bir pişmanlık yaşamıyorum ama zaman ne gösterir bilemem fisfisfis

ufffffff......cok zor bi soru!
yaa cocuk da yaparm kariyerde...
(:

cocuk yapalim derken kariyer kaldi tatlicadiarzu

Back