• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Zor bir soru,buyrun bakalım...!!!

şimdi tercih zamanı

• Ankete Katılan
    228
master yapmadanda is bulunur,mutlu olunur..ama asksiz mutlu olunmaz!!!

kariyeri her zaman yapabilirriz ama aşkı bi daha bulamaya biliriz tabi AŞK AŞK

ben doğru düzgün okumak için aşık olmuyorum
olacağımı anladığım anda kaçıyorum jeyyar
sanırım biraz da korkuyorum :S
ben kariyer derim malesef ama bu bi gerçek önce kariyer sonra aşk
ama hem çocuk yapsam hemde kariyer hiç fena olmaz jeyyar

[B]aşkı seçerim çünkü istediğim kadar kariyerim olsun beni seven biri yoksa etrafımda neye yararki müdür veya memur olmak insanları değil sadece biraz aldıkları maaşları değiştirir ayrıca aşıksam mutluysam azada kanaat ederim nolcak yani müdür değilde memur olurum aşkım için!![/B]

aşk aşk aşk ömür boyu aşk
kariyer,para,mal,mülk insana huzur vermiyor....
sonuna kadar aşk diyorum ve aşkımı çok seviyorummmm

kariyer tabikide....aski her yasta tadabilir insan,,,ama kariyer firsatini kacirdinmi ,,,,gittimi gidera.s

ya zaten beni seviyorsa o kadar çok beklerde

bende kariyeri seçerdim hiç düşünmeden

gerçekten de zor bir soruymuş. ben zamanında okumayı tercih edip evlilikten vazgeçmiştim.sonrasında karşıma eşim çıktı. ve şimdi hem işim var hem eşim hem de bebişim. yani sonuçta evlilik her zaman oluyor ama kişinin öncelikle birgün hayatta tek başına kalabileceğini düşünüp geleceğine yatırım yapması gerekiyor bence.tabi bu arada kariyer kariyer iyi de onun da bir sınırı olmalı.yaşam boyu kariyer hedeflenmesinden de yana değilim.ömür o kadar uzun değil biraz geniş davranmak lazım

Son düzenleme:
tabi ki kariyer gittin yaptın masterını dön sonra ülkene ya da aşkın yanına gelsin.aşk bi yerde mucadele etmektir.asıl ben yanında yokken aşk yürüyorsa aşk ozmn aşktır.fedekarlıktır yani;)

bence aşk karıyerde onmelı ama aşk olmadan da olmaz karıyerde bıyre kadar be canım...

Hayatta en büyük güç kaynagi aşktir aşk yolundaysa digerleride başarili olucaktir...... Aşksiz kolay kolay başari olmuyor inanin arkadaşlar hayat kaynagi aşktir

kariyer tabikide....aski her yasta tadabilir insan,,,ama kariyer firsatini kacirdinmi ,,,,gittimi gidera.s

sana katılıyorum arkadaşım a.s helede bir kadın ayaklarının üstünde durmalı ....

kesinlikle kariyer... neden mi birincisi eğer oda bana gerçekten aşıksa benim için iyi olanı istemek zorunda. ikincisi eğer izin vermem, ayrılamam vs. yapıyorsa zaten benim için gereksizdir... sonuçta aşkınız sizi bir gün bırakıp gidebilir ama yapılan kariyer hayat boyu sizinledir. bir söz vardı he aklımda, yangında veya depremde ilk önce kendinizi kurtarın ki sevdiklerinizi kurtaracak sağlam biri olsun. bence böyle....

valla sizi bilmem de ben aşık olsam, bir süre sonra aşık olmaktan sıkılırım, kariyerim olsa bir süre sonra çalışmaktan sıkılırım. o yüzden hayatımda kendimi aşık hissetmediğim zaman işime, işten sıkıldığımda da eşime öncelik tanıyacak şekilde ayarlamaya çalışıyorum. bu aralar işten çok sıkıldım mesela... şeytan diyor ki düşünme kariyerini falan bırak git evinde otur paşa paşa. ama böyle birşeyede cesaretim yok.

neyse ne aşk ne kariyer. ikiside olmadan birşeyler hep eksik kalır.

bende kariyeri tercih ettim çünkü kariyerim olsa zaten aşk peşinden gelır bırısını bulmak dahada kolay olur çevrem olduğu için.ben boyle düşünüyorum...

Back