Zor bir kürtaj ve sonrası rahim filmi korkusu - lütfen yardım

mubtela

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
8
0
6
13 haftalıkken bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik. Çok ters bir doktorla bağıra çağıra kürtaja maruz kaldım. Olayın şokunda, üzüntüsünde olduğumdan ve henüz jinekolojik muayene hiç olmadığımdan anestezisiz korkunç denecek bir kürtajdı. Velhasıl 6 hafta sonraki muayenede başka bir doktor jinekolojik muayene etmek istedi ben razı gelmeyince rahim filmi yazdı.

Arkadaşlarım lütfen yardım edin. Kürtaj sebebiyle muayene korkum rüyalarıma giriyor aklıma geldiğinde elim ayağım titriyor. Sakin anlayışlı bir doktora ihtiyacım var. Ankara'da ikamet ediyorum. Ne yapabilirim? Çok zor mudur rahim filmi?

canım istanbula geelme şansın var mı bilmiyorum ama radyomer radyotom diye bir yer var burda.hiç canını yakadan rahim filmi çekiyorlar 400 tl ama değiyor inan.normal vajinal muayene olabilirsen bunuda rahatlıkla olursun hiiç bişey anlamıyorsun emin ol.türkiyede bu sistem ilk onlarda var..bi araştır derim.internete ağrısız rahim filmi yazınca çıkıyor..çok geçmiş olsn

Çok teşekkür ederim öncelikle.. İstanbul bizim için çok mümkün gözükmüyor. Tabi şartlar neyi gerektirir bilemiyorum. Ankara'da bu işi özenle yapabilecek tatlı dilli hassas bir doktor ve hastane var mıdır acaba?

Aa hic korkma ben geçen ay cekildim cok hafif adet ağrısı oldu zaten doktorla sohpet ediyoduk diye nasıl bitti anlamadim 10 dk kadar surdu kalkabilirsin bitti dedi aa ciddimi dedim evet korkacak bisey yokmuş demi dedi yani o kadar korkarak girdim ama hic degmeyen stresti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…