zor bi durum ve hayal kırıklığı

alomrumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
102
3
38
Bursa
ablalarım sizlerden yardım istiyorum. ben bundan 2 sene önce bir birliktelik yasadım ve onunla sorunlu bir sekilde ayrıldım hatta o ayrılmak istedi ve ben kabul ettim. günler sonra bana barışmak istedi ve ben barışmadım.aylar sonra askere gitti ve oranın sorunlarından dolayı daha çok üstüme geldi faceeden olsun telden olsun rahatsız etti sürekli. daha sonra bir kaç ay sonra bir ilişkim oldu. hersey yolundaydı ve nişan olacaktı.bu askerdeki çocuğu bulup ona benimle ilgili bir dünya iftira attı bana yeminler etti birsey demedm die ve yazdıklarını okudum benim için namusuma laf söyledi ve biz ayrıldık. ayrıldığımız için o cocugun sölediklerine inandığı için eski sevgilim pişmanlık duydu fakat barışmadım. ve bundan 4 gün önce birisiyle tanıştırdılar beni ona dedm böle böle bir olay geçti basımdan die çocuk işte benim karsıma çıkmasın gibilerden konuştu ve konuyu kapattı herseyi açıkladsım bn ona. ve dün kalan askerliğini tamamlamak için gitti.dün gece bir mesaj attı ve biz bayramdan sonra aileler tanıştığı için nişan yapacaktık. bana dedi ki yolun basındayken vazgeçelim dedi ben kaldırarmm bana da gelr derse dedi ve bende böle birsey olmayacağını söyledim neticede bu ilişkim de başlamadan bitti o çocuk yüzünden. ve .çocuk beni anlaşmaya rağmen yine aradı bir kaç gün önce aramıcm dio arıoyr. ve yine ayrılık artık başka seyler düşünür oldum. canıma kıyığ çekip gitmek istiyoru. sizlerden fikir istiyorum.bu gece de beni sevdiğini ama düşünmesi gerektiğini kötü karar vermemesi gerektiğini ve onu beklememi istedei.
parası olmadığı için izine gelemicegini söledi ve ben onu görmeye gitmeli miyim sizce?askeriyeye ona sürpriz yapıp gitsem ne olur?
suan konusuyoruz aramız birasda olsa düzeldi. askerden gelince büyük ihtimal nişan olacak ama

çok karışık anlatmışın ablacım. isim vererek anlatsan ?
abla e.. isminde biri benimle ilgili iftira atıo sevgilimden ayırıp onunla barısacagımı sanıp. ve nişan olacagı zaman beni eski erkek arkadasımdan ayırdı. suan biri ile tanıstım ve basımdan böe bi olay gectiğini anlattım ve bu yüzden kafası karstı. suan asker herkes ondan dedi smdi konusyorz ama

mahkeme dilekçe vereceğim diye gözünü korkut ya da gerçekten ver.
diğer sevgililerin de ona inandıysa onlarda da iş yokmuş

mahkeme dilekçe vereceğim diye gözünü korkut ya da gerçekten ver.
diğer sevgililerin de ona inandıysa onlarda da iş yokmuş
zaten ayrıldıgım kişiyi bu yüzden tekrr istemedim. ama simdi görüştüğüm kişi vazgcmk istedi sonra pişman oldu. askerde zor durumda suan sağlıklı düşünemeydğini söyledi bana. aramız biras suan limoni ama ii sayılır.
ya ailesini aradım söledim yok adam laf dinlemiyo.

suan zor durumda ne yapmalıyım? ailesi de destek oluyo küçük sorunlar bunlar dio erkek arkasdım biras düzeldi ama işte yaaa

yani tekrar engel olmasından korkuyosun. şuanki ilişkini çok gizli yaşayacaksın bi kere. dürüst olman güzel olmuş yenisine. ilişkini sağlam tut, pskopattı malesef de, kendine güvenli dur. çünkü namussuzluğa dair(!) bi ispatları yok. alnın açık bu yüzden başında dik dursun. rahatsız etmeye devam ederse,mahkemeye başvuracağını söyle. hatta büyük bir abini arat ikaz ettir korkut

daha ayrıntılı anlatmamı ister misin abla?ihtiyacım var yardıma

ewet bu ilişkim de onun yüzünden bitecek diye korkuyorum. ona kendimden emin oldugunu kzıı isteyenn olablceğini ve böle seyleri çoğu insanın yasayabileğini söyledim. çok korkuyorum abla onu kaybetmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…