Öyleyiz zaten başta ben tavır aldım artık ...Siz iyi oldunuz ben mi kötü oldum dedim .farkına vardı ...artık bende o da mesafeli. uzun zamandır yolda ilk kez gördüğü is arkadaşlarımla micmic koluna girmeleri. Amaç sa itim ben ev arkadaşlarımla ayrıldım ama çok iyiyim alakası yok ama o evde herkesin suçu var bunun farkına vardım .. herkes onu mükemmel görüyor ...yaşadıklarımı anlattıklarını bir konuşsam durmaz bu durumları bile bile sizin is yerindeki yakın arkadaşlarımızla kanka olsa ..bi durumda ne hisswdersinizBoşuna dememişler fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye.
Siz siz olun kız,erkek kim olursa olsun bi daha kimseyle öyle mıçmıç olmayın.
Kıza da soğuk davranın acıcık aklı varsa anlar zaten.
Hiç sevmem öyle önüne gelenle hemen samimi olan insanları. Sen duruşunu hiç bozma yakında onlarla da bozuşur o. Olur bir şeylerÖyleyiz zaten başta ben tavır aldım artık ...Siz iyi oldunuz ben mi kötü oldum dedim .farkına vardı ...artık bende o da mesafeli. uzun zamandır yolda ilk kez gördüğü is arkadaşlarımla micmic koluna girmeleri. Amaç sa itim ben ev arkadaşlarımla ayrıldım ama çok iyiyim alakası yok ama o evde herkesin suçu var bunun farkına vardım .. herkes onu mükemmel görüyor ...yaşadıklarımı anlattıklarını bir konuşsam durmaz bu durumları bile bile sizin is yerindeki yakın arkadaşlarımızla kanka olsa ..bi durumda ne hisswdersiniz
Sağol canım yaşayıp göreceğiz. Tek başına bunlarla mücadele etmek bana çok şey öğretti. Kolay kolay ailem dışında kimsenin arkasında duramayacagim. He deyip geçeceğim.Hiç sevmem öyle önüne gelenle hemen samimi olan insanları. Sen duruşunu hiç bozma yakında onlarla da bozuşur o. Olur bir şeyler
Bu çok zor işte o ilçedeki hemşerim birlikte gidiyoruz. Hani etrafa kimseyle küs gözümek istemem herkes onu çok iyi biliyor. Benim yakın arkadaşlarımı yolda görse koluna girer öper arkalarından da konuşur. Ama artık fırsat vermiyorum konuşmasına durumu anladılar sonra.... Eskiden lanet ettiği şeyler şimdi çiçek böcek olmuş mesala bir zamanlar Memnun olmadığı durumlar şimdi o anlardan mutluluk haz aldığından bahsediyor.kalakaliyorum. İstediği zamanda o kisilere melek oluyor .Nevrim döndü. MESAFE MESAFE İŞTE ....tek içini bilenim ...bir süre daha katlanacagim. Ama en az zararla en az duygusal yıpranmaya işin içinden çıkmak istiyorum. ama kendi arkadaş ortamıma musallatUzak dur
İşallah süreç içine yayılır kırılıp dökülmeden ..... o sorun yaşadığı ev arkadaşlarından kurtuldu onun yüzünden alakam olmadığı halde bana tavır aldılar. Ama ben malesef muattap olacağım. İşte çok yapışık tip tüm çevremde de yapıştı o zaman içinde ...yani uzaklaşsam her türlü karşımda ....Şu küçük yer herkes birbirini tanıyor olayına da hastayım
Herkes birbirini sima olarak tanıyor ama herkesle dost olma zorunluluğu niye?
Benim başıma da geldi. Sürekli tribal enfeksiyonlardaydı. Tek bi mesajla bay bay dedim. Çok zor değil
Çoğu zaman ima ettim ...en küçük şey de bile Tribe giriyor...yaşı benden 4 yaş küçük ...kişiliği oturmamışNeden oturup açık açık konuşamıyorsunuz , şu şu hareketlerin benin hoşuma gitmiyor ama atsan atılmaz satsan satılmazsın gel şu arkadaşlığımızı düzeltelim de.
Konuşamıyoruz ya valla ne tuhaf milletiz.
Hayat boyunca burada değilim ...çok muhattap olmadan gerektiği kadar muhattap alacağım inanın çok zor biri.... insanları çok kolay etkiliyor ...Bana gelip başkaları hakkında konuşan onlara gidip can ciğer olan yıllardır tanıdığım yakın arkadaşım dediğim insanı hiç düşünmeden sildim.
Yanında olmak zorundayım veya aynı ortamdayız diye birşey yok.
Değil mesafe koymak muhattap olmak bile hata.
B
Hayat boyunca burada değilim ...çok muhattap olmadan gerektiği kadar muhattap alacağım inanın çok zor biri.... insanları çok kolay etkiliyor ...
Zorlaşıyor gerçekten... Bazı davranışları rahatsız edici...Konuşmadan muhattap olmasam sürekli benim arkadaş grubuma girmeye çalışıyor planlar yapıyor dışarıdan. ..hani ne yapacağımı şaşırdım. .. sonra millet didikleyecek ne oldu diye...bende olanları konuşmak istemiyorum. ..millet taraf olacak....kaldıramamam. ..ben daha sesi sakinim. ..ama o hiç az tanıdığı insanlara iltifatkar yagdirir koluna girer öper sarılır. ...atsan atilmaz satsan satılmazİyide sanki ona bağlısınız gibi davranıyorsunuz anlamadım sizi?
Hemşerisiniz beraber gidip geliyorsunuz diye mi bu kopamama durumu?
Hem şikayetçisiniz hem de muhattap olmcam diyemiyorsunuz.
Yapacağınız şey çok basit kendiniz durumu zorlaştırıyorsunuz.
Zorlaşıyor gerçekten... Bazı davranışları rahatsız edici...Konuşmadan muhattap olmasam sürekli benim arkadaş grubuma girmeye çalışıyor planlar yapıyor dışarıdan. ..hani ne yapacağımı şaşırdım. .. sonra millet didikleyecek ne oldu diye...bende olanları konuşmak istemiyorum. ..millet taraf olacak....kaldıramamam. ..ben daha sesi sakinim. ..ama o hiç az tanıdığı insanlara iltifatkar yagdirir koluna girer öper sarılır. ...atsan atilmaz satsan satılmaz