Zonguldak///67

selammmmmm bende eregliliyim ama diyarbakır dayız görev icabı öğretmenim 30 yasındayım 1 oglum var 3.5 aylık yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim D:

bende ereğlidenim. ama kimseyle henüz tanışamadık daha.

Bende Zonguldaklıyım kızlar , Çaycuma ilçesinden ...))

selamlar yeni katıldım siteye arkadaşlar benim eşimde zonguldak merkezli..:)

hemşolarım ben de çaycumalıyım ama maalesef aksarayda çalışıyorum, eş durumundan atamamı yazın isteyeceğim ve memleketime kavuşacağımmmm

noldu yaa.. :sm_confused: ben yazdım die mi kimse yazmıyoo :tomato: :çok üzgünüm:

slm ben de zonguldaklıyım merkez.bingölde öğretmenim çok özledim memleketimi çooooooook.sizleri burada gördüğüme çoooooooooooook sevindim:dance::dance:

slm seda bende öğretmenim diyarbakır da inş bir an önce biter seninkide benimkide gerci biizm haftaya cuma belli olcak gidioz inş daha yakın yerleree uzak olunca zor oluyo tabi hayırlısı

selam bende ereğlidenim ama şimdi evlenipte geldim istanbula ereğliye sıksık giderim ama kokusu tadı havası bi başka .çok özledim oraları en son şubatta geldim ilk fırsatta gelicem denizime gidicem sahilimi gezicem ereğlim gibi varmı beeehhh.helede festivalleri ama malesef gelemiyomm işte

Merhaba arkadaşlar,
Bende Zonguldak.lıyım.Mehmet Çelikel lisesi mezunuyum(88) ortaokulu Merkez ortaokulunda okudum.10 sene Kapuzda oturduk sonra merkeze geldik.evlendim Siteye geçtik ordan Fenere geldik 2000 senesinde de izmire yerleştim.Ailem Devrekte.

Kızlar merhaba,
nerelerdesiniz
çelikel mezunu olduğıunu söyleyen bir kaç arkadaş vardı...kaç mezunusunuz acaba?

merhaba
bende evlendikten 3 sene sonra ereğliye geldim istanbuldan hala tam alıştığım söylenemez ama alışmaya çalışıyorum

arkadaslar ben bartinliyim varmi bartinli olan hemserim

Merhaba Zonguldaklı arkadaşlar
Ben şu an bartında yaşıyorum önce iş sonra eş dolayısıyla Ama daha önce zonguldakta 18 sene zonguldakta sitede yaşadım Zonguldağımı çok seviyorum eşim özlediğimi anladığı zaman beni getiriyo sağolsun

arkadaşlar istanbul yoğunluğu diyosunuzda bende temmelli yerleşmeye gitmiştim oraya alışamadım. inanın ereğliye gelenleriniz pişman olmayacak. tamam ist. kadar yoğunluk yok ama havası sahili denizi yeşilliği yeter.
hayatın monotonluğu burda fazla yok. ist. biyere gitmek için illaki bi otobüse yada araca binmek zorundasın.ama burda öyle değil yürüyerek nefes ala ala git gönlünce.....

canım seninle yer değiştirseydik keşke keşke eşimde bana deseydi ereğliye yerleşelim şimdilik istanbuldayız diye orası çok şirin çok başka biyer sahili deniz kenarı bambaşka.diceksin bi sahilmi var diye ama bi sahil biçok şeye bedel bana göre temiz havası doğası tamam ilk etapta çok sıkılcaksın gezdiğin dolaştığın yerler hep aynı olcak ama ereğli doğa harikası bence
vee son olarak bugün sabah ereğliden döndüm 2günlüğüne kaç saat yolu cektim geldim ve ina hiç gelmek istemedim çok ağladım yolculuğumda oralaradan ayrılmak çok acıtıyo içimi ama ne yapalım kaderimiz böyleymiş huzurumuz olsunda diyorum

Selam herkeze bende burdayım, fener lisesi 96 - 97 mezunları vermı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…