Zonguldak///67

güzeller bende varım alaplılıyım ama istanbuldayım 18 senedir ama her sene giderim. Çok güzel çok özlledim valla köycağazımı.

arkadaşlar ben zonguldaklı değilim ama burda oturuyorum iş nedeniyle çaycumadayım buralar çok güzel...ankaralı biri olarak yeşilini çok seviyorum diyebilirim...

merhaba ben hatice zonguldak alaplı sen nerden

bende zonguldakta okuyorum.soğuksuda oturuyorum ama siteye taşınıcaz tabi ev bulabilirsek.merkezde oturan hatta ZKÜ de okuyan yokmu aranızda????

alaplı nasıl bi yer güzel mi denizi falan giriliyomuyerimseniben

zonguldağımız küçük temiz bir yer inanın bizim insanımız hiç bir yerde yok ben antepte oturuyorum zonguldaklıyım senede bir memleketime gidiyorum benim kömür gözlü memleketim seni çok seviyorummmmmmmmmmmm[

bende zonguldakta okuyorum.soğuksuda oturuyorum ama siteye taşınıcaz tabi ev bulabilirsek.merkezde oturan hatta ZKÜ de okuyan yokmu aranızda????

slm...zküde okumuyorum ama tam karşısında oturuyorum...bu aralar çok sitede ev canım rahatlıkla bulabilirsin....

selam herkese. ben de ereğlidenim. doğma büyüme :sm_cool: ama Ankara'da okuyorum.
buluşalım buluşalım denmiş ama bir senedir buluşma falan olmamış nasıl iş bu anlamadım :roflol:

arkadaslar bende zonguldakliyim ama almanyada yasiyrum iki yildir gidemedim cok özledim kismet olursa, gelecek yaz gelmek istiyorum ...vatanina cok, selamlar,

zonguldakta ki yıl kaldım.dost canlısı insanlarla karşılaştım hep.şehir çok ilginç geldi ilk gittiğimde sanki evler üstüme üstüme geliyo gibiydi ama çabuk alıştım.öğretmenlik yaptım orda ama hayat çok pahalıydı.özellikle kiralar.baktık olmuyo döndük bizde ama güzel hatıralarla.deniz kenarında küçük lokantalarda balık yemek fener tarafında yunusları izlemek gökgöl mağarasında sarkıt ve dikitleri görmek deniz kenarında madenciler lokalinde bira içmek ve arkadaşlarla sohbet etmek ereğlide sahilde yürüyüş yapmak dost canlısı zonguldaklı arkadaşlarım valla güzel günlerdi.ha bide zonguldaklı bayanlar kadar güzel ikram hzırlayan yoktur.her yer merdiven olmasa çok kilo alırdım valla bütün zonguldaklılara selam olsun :)

ben de zonguldak merkezdenim.fakat 3 ay önce istanbula geldim.memleketimi çoooookkk özlediiiiiiimmmmm!!!!!!

arkadaşlar ben zonguldakda oturuyorum çaycumada, zonguldaklı olupta içinde oturan varca lütfen bana cevap yassın,ayrıca bu sitede yeniyim yazdıklarımın kimin okuduğunuda bilmiyorum, lütfen bi şeyler yazın ,lütfeeeeeeeeeeennn,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…