Zona Hastalığı

Sumeyye_57

İman varsa imkan da vardır.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
482
4
Kızlar merhaba benim 1 haftadır göğsümde,kolumun altında ve sırt bölgemde içi su dolu kabarcıklar olusuyordu,acı ve agrı yapıyordu o bölgelere.Ben ilk önce anlamadım kabuklasmaya basladıgını görünce sivilcedir dedim ama uyuyamaz oldum agrıdan.İşte bugün doktora gittim zona hastalıgı oldugunu söyledi genç oldugum için çabuk yenebileceğimi söyledi ama nasıl bir an önce yenebilirim bu hastalıgı ? Ve tedavi olsam bile mutlaka iz kalacakmıs o bölgelerimde :KK43: Çok moralim bozuldu ya bu hastalıgı yasamıs arkadaslar varsa bana yardımcı olabilirler mi morale ve tedavi için neler yapmam grektiğine çok ihtiyacm var...

cevap verecek biri yok mu ???
geçmiş olsun,

ilaçlarını düzenli kullanırsan ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için meyve yemeye falan dikkat edersen bide
bu sıkıntıdan çıkar bunları kafandan atarsan
en önemliside çok kaşınır(benim ki çok kaşınmıştı) o kaşıntılara karşı koyup KAŞIMAZSAN o sıvı dolu kabarcıkları( yada kabuk tuttuğunda) hiç izi kalmaz.(sol kolumda dirsekten avuç içime kadar çıkarmıştım hiçde izi yok)

geçmiş olsun,

ilaçlarını düzenli kullanırsan ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için meyve yemeye falan dikkat edersen bide
bu sıkıntıdan çıkar bunları kafandan atarsan
en önemliside çok kaşınır(benim ki çok kaşınmıştı) o kaşıntılara karşı koyup KAŞIMAZSAN o sıvı dolu kabarcıkları( yada kabuk tuttuğunda) hiç izi kalmaz.(sol kolumda dirsekten avuç içime kadar çıkarmıştım hiçde izi yok)

Kaşımamak çok zor olacak ama iz kalmaması için dayanmak zorundaym.Teşekkür ederim..

X