How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

ZONA HASTALIĞI YAKALANAN OLDUMU ACİL YARDIM....

sahikakaraca

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
3
0
1
60
Herkese merhabalar annem 58 yaşında zona denilen hastalığa yakalandı sırt kısmı komple kızarık içerisinde hastalık öyle beterki yanıcı şekilde içten acı sendromu oluyor doktora gittik zona teşhisi konuldu ilaç alıyoruz ama pek faydası olmadı çok aşırı ağrıları oluyor ateş basması şeklinde kriz geliyor daha evvel bu konuda başına gelen ve kurtulan oldumu acil yardım lütfen selam ve saygılar.
:anne:

Herkese merhabalar annem 58 yaşında zona denilen hastalığa yakalandı sırt kısmı komple kızarık içerisinde hastalık öyle beterki yanıcı şekilde içten acı sendromu oluyor doktora gittik zona teşhisi konuldu ilaç alıyoruz ama pek faydası olmadı çok aşırı ağrıları oluyor ateş basması şeklinde kriz geliyor daha evvel bu konuda başına gelen ve kurtulan oldumu acil yardım lütfen selam ve saygılar.

Öncelikle geçmiş olsun zona hastalığı genellikle bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemde ortaya çıkan sinirlere yerleşen bir virüs aynı sorun annemde oldu bizimki çok ileri derecede olmuş tu sonra doktor baya bir ilaç yazdı sonrasında fayda etmeyince ağrılar artınca apiterapi uzmanından propolisi 4 LÜ karışım getirtip onu kullandık 3 4 gün e geçti çok geçmiş olsun

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

selam herbalist ismail yıldız ile tanışmanı öneririm kesin çözüm aloevera jel , kollodiol gümüş suyu v.s

Zaten reklam yapanların sayfasında reklam yapmak nasıl bir duygu İsmail bey? Eşi de olabilirsiniz bilemedim şimdi, ticari reklam ve haksız ticari uygulamalar yönetmeliğini bir okuyun lütfen, hiçbir bağınız yokmuş gibi göstererek yaptığınız bu eylem aldatıcı reklama giriyor.

sana herbalist ismail yıldız bir ara karadeniz kanalına çıkarken duymuştum bebeğiniz doğunca deri rahatsızlıkları şapka hastalığı varmış doğunca ve ilk 7 ay hodon yağı her yerine sürün çocuğunuz güzel olur deri rahatsızlığı görmez demişti.duydum ki emzirme bitince sen de git 100 de 100 sedef ve kanser leri tedavi ediyormuş

Back