zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

canım benim sen nerelerdesin kızzz. gel artık özlettin kendini...öpüldün canımmmŞenizŞeniz

senağlama gelmeyi çok isterdim ama ben eskifoça'dayım çok erken yola çıkmam lazım kızımda daha iki buçuk yaşında sanırım erkenden yola çıkmamız zor.

bende menemdeyım canım.cıksan cıksan bendne yarım saat once cıkarsın senınle tanışmayı ısterız aramızda olmanı isterız canım

allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarrrr ne güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim heeeeeeee

allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarrrr ne güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim heeeeeeee

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

en iyi buluşma grubu olmuşuz arkadaşlarm..çok mutlu oldum..bunu kutlayalımmı???bayanssulusmile

yeni bir haftasonu buluşmasına ne dersiniz??şöyle 6 şubat cumartesi falan nasıl olur??????olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

slm ankara kk dan dilek 52 nasılsınız tombişten ve kalişden izmirde yaşadığnğızı duyunca sohpet etmek istedim çünkü kızımda izmirde bende gelip gidiyorum sizde ankaraya gelecek olursanız toplanı r tanışırız ii günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…