- Konu Sahibi pinaripekci
-
amanda aman harikasınız bayanlar süpersiniz valla iyi yapmışsınız.keşek bende olabilseydim ama malum iş. bayadır buluşmalara katılamıyorum. ama bundan sonra cumartesiye denk geldiğinde gelicem. öpüldünüz hepiniz
amanda aman harikasınız bayanlar süpersiniz valla iyi yapmışsınız.keşek bende olabilseydim ama malum iş. bayadır buluşmalara katılamıyorum. ama bundan sonra cumartesiye denk geldiğinde gelicem. öpüldünüz hepiniz
Harikasınız hanımlar,kıskandım valla, sıcak samimi bir ortam olduğu o kadar belli ki.Cancazım seni görmek çok güzeldi arkadaşım
Canım benim çok teşekkürler bir tanem
kızlar bu aralar tekrar buluşma planınız var mı?
yılbaşından sonra bi kahvaltı topıkı açmayı düşünüyoruz canım
süper bir buluşma olmuş hepiniz çok güzelsiniz kızlar dostluğunuz daim olsun..
kahvaltı topiği derken sanal ortamda birarada olmayımı kasteddin canım
sıteye bıraz daha erken uye olsaymısım bu guzel gune bende ortak olucakmısım:)
senağlama gelmeyi çok isterdim ama ben eskifoça'dayım çok erken yola çıkmam lazım kızımda daha iki buçuk yaşında sanırım erkenden yola çıkmamız zor.
yılbaşından sonra bi kahvaltı topıkı açmayı düşünüyoruz canım
sıteye bıraz daha erken uye olsaymısım bu guzel gune bende ortak olucakmısım:)
allah arkadaşlığınızı dostluğunuzu daim etsin arkadaşlarrrr ne güzel bir gün geçirmişsiniz imrendim heeeeeeee
slm ankara kk dan dilek 52 nasılsınız tombişten ve kalişden izmirde yaşadığnğızı duyunca sohpet etmek istedim çünkü kızımda izmirde bende gelip gidiyorum sizde ankaraya gelecek olursanız toplanı r tanışırız ii günler
opuyorumnanaktançok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?