- Konu Sahibi pinaripekci
-
kızlar ben de çok teşekkur ederim ilk buluşmamda yalnız bırakmadığınız için özellikle peri ablama bumuyaniye ve theshe ile sumaka teşekkürler :ecrin_bebek:
ilk yorum bendne gelsın çok guzle bı gundu gercekten herkese ayrı ayrı tesekurler buluşmaya vesile oldugu için pinarcıgıma sıcacık gulumsemesıyle cana yakınlıgınla canayakına sonunda tanışma fırsatı buldugumuz sumak a kocaman tesekkurler....
Canım benim bende seni tanımaktan çok mutlu oldum bumuyanicim.:))))opuyorumnanaktanTeşekkür ederim güzel sözlerin için.opuyorumnanaktan
Sevgili Pınarcığıma böyle bir buluşmayı düzenlediği için ona sonsuz teşekkürler.a.s.Peri abla,First lady Hocam,pinkstar,theshe,gülşah-grafik,obensi,sumak,hotcoture ve barzey hepinizde harikasınız çok şekersiniz.Ayrıca günün yıldızı tabiki pınarcığımın tatlı kızı mavisu'ydu.Sizi tanımaktan keyif aldım.Sevgiyle kalın.....................a.s.:enbuyukkk:
Canım benim bende seni tanımaktan çok mutlu oldum bumuyanicim.:))))opuyorumnanaktanTeşekkür ederim güzel sözlerin için.opuyorumnanaktan
Sevgili Pınarcığıma böyle bir buluşmayı düzenlediği için ona sonsuz teşekkürler.a.s.Peri abla,First lady Hocam,pinkstar,theshe,gülşah-grafik,obensi,sumak,hotcoture ve barzey hepinizde harikasınız çok şekersiniz.Ayrıca günün yıldızı tabiki pınarcığımın tatlı kızı mavisu'ydu.Sizi tanımaktan keyif aldım.Sevgiyle kalın.....................a.s.:enbuyukkk:
Maşallah izmirin güzel hatunları yine buluşmuşdostluğunuz daim olsun hanımlar hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz maşallah diyeyim sizlere.
Ama en güzel betül ablam ona göre çok seviyorum ben onu kaydirigubbakcemile3
Neler yediniz bakalım onları anlatın biraz gözümüz yok ama neyseeee :umursamaz:
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler sizlere gelsin hanımlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?