zmirin tatl hatunlar yamura inat bulutu... yi ki de bulutu....

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
harika bir buluşmaydı..kelimeler bu tatlı dostluğu ifade etmekte yetersiz kalacak..buyrun seyreyleyin....

sany00801ja2.jpg

Izmir_from_Konak_Pier.jpg

konak.jpg

Son düzenleme:
ilk yorum bendne gelsın çok guzle bı gundu gercekten herkese ayrı ayrı tesekurler buluşmaya vesile oldugu için pinarcıgıma sıcacık gulumsemesıyle cana yakınlıgınla canayakına sonunda tanışma fırsatı buldugumuz sumak a kocaman tesekkurler....

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben de çok teşekkur ederim ilk buluşmamda yalnız bırakmadığınız için özellikle peri ablama bumuyaniye ve theshe ile sumaka teşekkürler :ecrin_bebek:

köfteciden sonra kahve dünyasında harika bir sohbet eşliğinde kahvelerimizi yudumlarken...

....

Son düzenleme:
Maşallah izmirin güzel hatunları yine buluşmuş :nazar: dostluğunuz daim olsun hanımlar hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz maşallah diyeyim sizlere.
Ama en güzel betül ablam ona göre çok seviyorum ben onu kaydirigubbakcemile3
Neler yediniz bakalım onları anlatın biraz gözümüz yok ama neyseeee :umursamaz:
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler sizlere gelsin hanımlar opuyorumnanaktan

ilk yorum bendne gelsın çok guzle bı gundu gercekten herkese ayrı ayrı tesekurler buluşmaya vesile oldugu için pinarcıgıma sıcacık gulumsemesıyle cana yakınlıgınla canayakına sonunda tanışma fırsatı buldugumuz sumak a kocaman tesekkurler....

Canım benim bende seni tanımaktan çok mutlu oldum bumuyanicim.:))))opuyorumnanaktanTeşekkür ederim güzel sözlerin için.opuyorumnanaktan
Sevgili Pınarcığıma böyle bir buluşmayı düzenlediği için ona sonsuz teşekkürler.a.s.Peri abla,First lady Hocam,pinkstar,theshe,gülşah-grafik,obensi,sumak,hotcoture ve betay hepinizde harikasınız çok şekersiniz.Ayrıca günün yıldızı tabiki pınarcığımın tatlı kızı mavisu'ydu.Sizi tanımaktan keyif aldım.Sevgiyle kalın.....................
:nazar:a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
izmirin güzelleri maaşallah:nazar:yakıyorsunuz ortalığıopuyorumnanaktan

harika bir gün yaşadım. ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ediyorum. daha nice buluşmalarımız olur inşallah. opuyorumnanaktan
gurubumuzu allah nazarlardan esirgeye.

nazar_boncugu.jpg

Canım benim bende seni tanımaktan çok mutlu oldum bumuyanicim.:))))opuyorumnanaktanTeşekkür ederim güzel sözlerin için.opuyorumnanaktan
Sevgili Pınarcığıma böyle bir buluşmayı düzenlediği için ona sonsuz teşekkürler.a.s.Peri abla,First lady Hocam,pinkstar,theshe,gülşah-grafik,obensi,sumak,hotcoture ve barzey hepinizde harikasınız çok şekersiniz.Ayrıca günün yıldızı tabiki pınarcığımın tatlı kızı mavisu'ydu.Sizi tanımaktan keyif aldım.Sevgiyle kalın.....................

kız hakkaten canayakınsın nickin gibi hihoyyyt

Sevgili Pınarcığıma böyle bir buluşmayı düzenlediği için ona sonsuz teşekkürler.a.s.Peri abla,First lady Hocam,pinkstar,theshe,gülşah-grafik,obensi,sumak,hotcoture ve barzey hepinizde harikasınız çok şekersiniz.Ayrıca günün yıldızı tabiki pınarcığımın tatlı kızı mavisu'ydu.Sizi tanımaktan keyif aldım.Sevgiyle kalın.....................

kız barzeyde kım :)))

Maşallah izmirin güzel hatunları yine buluşmuş :nazar: dostluğunuz daim olsun hanımlar hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz maşallah diyeyim sizlere.
Ama en güzel betül ablam ona göre çok seviyorum ben onu kaydirigubbakcemile3
Neler yediniz bakalım onları anlatın biraz gözümüz yok ama neyseeee :umursamaz:
İstanbuldan kucak dolusu sevgiler sizlere gelsin hanımlar opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim. kalp kalbe karşıdır. bende seni çok seviyorum.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:

nekadar güzel bi buluşma olmuş, fotoğraflara yansıyanlar böleyse gerisini hiç düşünemiorum:nazar:

nicklerinden tanıdığım biçok üyeyi görmek çok hoş gerçekten..

hepiniz çok güzel ve içten görünüorsunuz, pozitif bi enerji var bu buluşmada ya kaydirigubbakcemile4

theshe sana bakarken güneş gözlüğü kullandım haberin ola sengözlerimebaksanab

tek kelimeyle muhteşemdi......

hepinize çok teşekkürler ediyorum..dilerim aynı kadroyu evimde ağırlamakta nasip olur..hepiniz çok şekersiniz..sevgiyle kucaklıyorum..

Back