Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben izmirde yaşıyorum ve vajina estetiği olmak istiyorum,nerede ve kime olacagımıda bilmiyorum.bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımız varsa bilgi verebilirlerse sevinirim...şimdiden teşekkürlera.s.
Pazartesi günü İzmir Buca'da "Buca tıp" hastanesinde Uzman Dr. Aylin Barbaros tarafından başarılı bir ameliyat geçirdim.Üstelik sağlık güvenceniz varsa çok küçük bir rakamla bunu yaptırabilirsiniz.Önce randevu aldım tabii....şimdi evdeyim çok mutluyum bunu gerçekleştirdiğim için. Beni çok huzursuz ediyordu çünkü...Daha önce bir hastasından duymuştum.vajinal operasyonum başarılı oldu.Üstelik ilgi,güler yüz beni şaşırttı doğrusu..sizede tavsiye ederim..2 ay ilişki olmayacak dedi.sonuçtan çok memnum..
geçmiş olsun arkadaşım...bende dün dünyalar güzeli bir dr. istediğim operasyonu oldum sonunda...MYRA estetik merkezi Ebru DURMUŞ dünyalar tatlısı sanki melek hiç canımı acıtmadı şimdilik herşey yolunda...bana gösterilen ilgi ve şevkat şimdiye kadar görmediğim bir durumdu (tabii doktorlardan:) çok şaşırdım ve çok mutluyum...hmm bu arada Ebru DURMUŞ estetik ve plastik cerrah...kendisine kocaman sevğiler:98: sorusu olan arkadaşlar varsa burdan cevaplayabilirim...sevgiyle kalın...
merhaba...bende bu ameliyatı olmayı düşünen ama bir türlü cesaret edemeyenlerdenim...sen yapmışsın öncelikle geçmiş olsun...sonra da tebrik ederim cesaretinden ötürü...benim de merak ettiklerim var yanıtlayabilirsen çok sevinirim...ameliyatta narkoz mu verdiler..bazı yerlerde lokal yapılıyormuş...sonrasında ne kadar hastanede kaldın ağrın kanaman oldumu acaba...ameliyata girmeden önce bile hastanede ne tür hazırlıklar yapıyorlar gibi aslında en ince ayrıntısına kadar merak ediyorum hiç ameliyat olmadım ve iğneden bile korkuyorum..düşün artık :) şimdiden teşekkür ederim...
canımsın ya senin sorunun neydi onu ögrenebilirmiyim sakıncası yoksa bende yaptırmak istiyorum ama uygun doktoru bulamıyorum beni aydınlatırsan sevinirim
Ben de çok istiyorum ama İzmir de cesaret edemiyorum.Bu konu da öyle pek kimseyle konuşulamadığı için referans alamıyo insan. Forumdan okuduğum kadarıyla İstanbul da çok iyi doktorlar var ama orası da zor. Ameliyat sonrası nasıl dönülecek falan..... Umarım İzmir de yaptıran arkadaşlar bize yardımcı olur. Şimdiden herkese teşekkürlerrrrr.....
canım benim tabiki cevap verebilirim...arifeden bir gün önce yaptırdım ben yaklaşık 16 gün felan oldu,özellikle bayram tatiline getirdim çalıştığım için,çok kötü yaptı diyen arkadaşı bilmiyorum tabii ama herkezin vajina yapısı farklıdır önemli olan ne istediğini bilip ne derecede olabildiğini ögrenmektir diye düşünüyorum...benim iyileşme sürecim devam etmekte bir hafta felan yürümekte ve oturmakta zorluk çektim ama bu çok normal düşünsenize çok hassas bir bölge sürekli kapalı ve nemli...benim vajinamda kilitoris zaten biraz dışarda benim sorunum ise iç dudakların normalden biraz daha büyük olması idi ayrıca dudaklardan birinde bir problemim vardı daha önce yağ kisti vardı kasap diye nitelendirdiğim bir doktor o kadar çok oymuştuki beni mahvetti Ebru hnm.olabilecegin en iyisini yapmaya çalıştı simetrisini baya birbirine yakın yaptı ayağa kalktığımda iç dudaklar gözükmüyor dediğim gibi iyileşme süreci devam ediyor 3,4 hft.cinsel ilişki yapılmaması gerekiyor zaten şimdilik herşey yolunda...ben daha önce bir jinekolaga gitmiştim adam sadece uzaktan baktı ve 2200 yaparım dedi ve 50 tl dahi indirim yapmadı ayrıca sadece bakması 150 tl...yani param boşa gitti...( Ebru hnm.1500 yaptı...ve çok güleryüzlü bir insan insanı çok rahatlatıyor böyle olmasıda...ayrıca ön görüşme için para almıyor bilgin olsun önce git istersen muayene ol bir baksın sana güven vermezse yaptırmazsın canım benim böylelikle bir kaybın olmaz....sormak istediğin birşey olursa yine çekinmeden sorabilirsin...Sevgili Tuvalim, beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam .İzmir'de labio plasti sorunu olan bi tek ben varım sanıyordum .Teşhisin çok doğru tebrik ederimm.Gerçekten de İzmirli arkadaşlar pek paylaşmıyor.Ben İstanbuldan bi doktorla yazıştım falan ama geliş gidiş sıkıntılı olacak gibi geldiğinden bi süre daha vazgeçmiştim.Senin doktorunla ilgili başka birisi çoook kötü şeyler söylemiş.....Asla gitmeyin,çok kötü yaptı ameliyatımı.,kör olsa daha iyi yapardı falan demiş.Şimdi senden iyi bi doktor olduğunu duyunca acayip mutlu oldum.Çünkü burda olmak istiyorum ameliyatımı.Eğer seni sıkmazsam biraz bilgi alabilir miyim senden:26:?
Mesela ameliyatını ne zaman oldun,tamamen iyileşme ne kadar zaman alıyor, kaç paraya yaptıdın, iyileşme dönemi acılı sancılı bi süreç mi, ve en önemlisi sonuç nasıl? Yani nasıl sorsam..... :82: :78: Sonrasında herşey normal görünüyo mu? ayaktayken karşıdan bakıldığında görünen bişey var mı,yoksa herşey içerde mi:82: Ayyy çoook utanç verici
Çok soru sordum di mi?:26:Cevap verebilirsen çok mutlu olurum.Şimdiden çook teşekkür ederim canım benim saol
tabii sorabilirsinnn:))ameliyatı muaynehanede oldum...dediğim gibi uzun süren bir operasyon değildi....birde ben yalnız gittim ama hiç yanımda götürebileceğim bir insan olmadıgı için ama..(biliyorsun bu tür konuları herkezle paylaşamıyorsunuz en yakın arkadaşınız bile gereksiz görüp saçma sapan konuşabiliyor buda insanın kafasını karıştırmaktan başka bir şey degil bana göre...ama senin yanında götürebileceğin bir yakının varsa götür bence,yalnız gitme evin uzaksa özellikle...!!birde küçük bir tavsiye adet dönemin bittikten sonrası için al ameliyat gününü...:)Aaa bi şey daha sorucam..... Ameliyatı nerde oldun muaynehanede mi yoksa hastenede mi? Bi de yalnız mı gittin canım? Yanımızda biri olmalı herhalde ne dersin?:80:
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Canım senin ameliyat wedge yöntemiyle mi yoksa trim yöntemiyle mi yapıldı? Ben de çok biliyomuş gibi ukala ukala sordum da çok bildiğimden değil. yine bu forumdan araştırdığım kadarıyla trim yöntemi fazlalıkların düz bir çizgi gibi kesilmesi, wedge ise bir pasta dilimi gibi üçgen kesilmesiymiş.Sanırım wedge yöntemi son bulunan yöntemmiş, daha iyiymiş sanırım.Fakat tam olarak avantaj ve dezavantajlarını bilmiyorum.
kıyamam sana...:)dr.haklı olabilir sonuçta onlar o kadar çok görüyorlar ki ğerçi banada hiç kimse anormal bir durum var dememişti üstelik ne üç,dört santimlik fındık kadar yağ kisti varken nede o bölge kocaman oyulduğu zaman...evet canım insan böyle durumlarda biraz kararsız kalabiliyor. benim doğumda çok deforme olmuştu ama kuzenimin doğumunda hiç yoktu,sanırım bu kişinin yapısıyla alakalı,kimisinde çatlak olur kiminde zerre olmaz gibi birşey sanırım...çokta kafanı takma o zaman madem bebek istiyorsunuz önce bebek...:) doğumda kimin görüp görmediği çokta önemli değil zaten onu pek düşünemiyor ki insan biran önce doğurup kurtulmayı düşünüyor inan!!yani onu hiç düşünme bile...birde bakalım onların vajinası nasıl dimi amaGidersem mutlaka haber veririm tabii ki. Gidersem diyorum çünkü ameliyata hala karar veremiyorum.tabii ki böyle daha mutlu değilim ama beni engelleyen başka şeyler de var.Öncelikle evliyim....Bebek düşünüyoruz.Eğer şimdi ameliyat olursam çalışmalara ne kadar ara vermek zorunda kalıcam acaba? Yani bir aydan fazla sürer mi iyileşmesi acaba?Sanırım doktor 1 ay ilişki yok demiş ama kesin iyileşme olur mu acaba o sürede? Boşu boşuna deforme olmasını istemem.
Bi de benim kadın doğumcum 'bu gayet normal bi durum ,ameliyat gerektirecek hiç bişey yok. Ya sonuç istediğin gibi olmazsa bidaha bidaha mı ameliyat olacaksın? Sen önce bi çocuğunu doğur sonra bakarsın' demişti.
Tabii ki normal bi durum olduğuna asla katılmıyorum.Aksine çok da anormal bi durum.Hiç mi normal ŞEY görmedik yani? Ama sanırım doğum konusunda haklı gibi.Hem çalışmaya ara vermemiş oluruz hem de doğum sonrası belki toptan bi düzeltme olur:26: Gerçi bu haliyle de hem doktor kontrölü çook zor, hem de doğum çok daha zor. Bir sürü kişi görecek beni
Ayyy ne bileyim çok zor durumdayım.Sen ne düşünüyosun,napmalıyım sence?