zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

[[/U][/COLOR]
selam izmirimin güzel hanımları nasılsınız güneş ablam nişa varmış hayırlısı olsun sana en yakın benim en geç ben duydum zemuszemus
günaydın canım,ben iyim sen nsıl oldun ,geçmiş olsun yeni öğrendim bende,düşmüşün, sağolcanım,amin,evt çok yakınınz ama,görüşemiyoz,evini bilsem geçmiş olsuna gelirdim,allah sanada nasip etsin ,tüm bekarlara:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar hanımlar;neden denk gelmiyoruz kimseyle;Sohbet etmeyi özledim ama((
günaydın gülşahçım evt bi türlü denk gelemiyoz,,nişandan dolayı,pek vaktim olmuyo,girsemde yorumlara bakıp çıkıyom yazamıyorum,inşalah nişandan sonra bol bol sohbet ederiz bi tanemkaydirigubbakcemile3

sunaycım,günaydın,hoş geldin canım,tahmin edebiliyom yorgunluğunu ,geçmiş olsun ,üşütünmü arkadaşım oralarda,kızın nasıl,torun nasıl,
başın sağolsun canım ya,benimde bir tane teyzem var ,onu annemin yerine koydum,
nasipse cumartesi günü nişan ,onun telaşı var,ama tatlı teleş bunlar,arıcam seni tel den,kaydirigubbakcemile3

güneşim mutlu gününüze sayılı günler kaldı. allah tamamına erdirsin. kızınıda şimdiden tebrik ediyorum. kendine iyi bak güzelim.opuyorumnanaktan

günaydın betülcüm,az kaldı canım,amin teşekür ederim,kızımada ilettim,onunda slm var kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim arkadaşlar dostlar sağolsun ladyim doğru hasta halimle işe giriştim kadın bulamadım bekleyemezdim ev çok kirliydi yapabildiğim kadarını yaptım devamı kadın bulunca inş ladyim sen nasılsın arkadaşım

günaydınnnnnnnn
canlarımm,nasılsınız bakinm,,ben çok sevinçliyim ,,gelinim mali müşavirlik sınavını kazandı,,

bende dünden beri yatıyordum canım. galiba ani bir hareket yaptım. belim ağrıyıp durdu. bu yüzden pek keyfim yoktu. şimdi biraz iyiyim şükür.opuyorumnanaktan
seni bayağı özledik. 1 sene oldu. bir daha görüşemedik. buluşma olsada görüşsek. özledim vallahi.opuyorumnanaktan

leydim yılbaşı öncesi buluşalım istermisin,
aman dikkat et geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
saol güneş ablam benim yürümeye çalışıorum yavaş yavaş uzaklara gitmek yasak en fazla 30dk yürüyüş veriolar

gözün aydın olsun güneşim.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan

[
QUOTE=d£ru$;10506198]saol güneş ablam benim yürümeye çalışıorum yavaş yavaş uzaklara gitmek yasak en fazla 30dk yürüyüş veriolar[/QUOTE]

ay canım kıyamam sana, geçmiş olsun ,sabret artıkopuyorumnanaktan

first lady geçmiş olsun;güneş ablam sen nasılsın?yogunsun tabi;hem gelininin işi hem kızının nişanı hayırlı olsunnnn..

sabredios ablam napalım ama bigün sana kahveye gelcem valla buluşmalardada denk gelemedik
çok sevinirim ,buyur gel bi tanem,,sözde kalmasın ha,şunun şurası yürüyerek bile 10,yada 15 dakika mesafedeyiz senle opuyorumnanaktan

first lady geçmiş olsun;güneş ablam sen nasılsın?yogunsun tabi;hem gelininin işi hem kızının nişanı hayırlı olsunnnn..

gülşahım iyim şükürde yoğunum dediğin gibi,
çok teşekkür ederim canım benim
sen nsılsın gülşahım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…