günaydın canım,ben iyim sen nsıl oldun ,geçmiş olsun yeni öğrendim bende,düşmüşün, sağolcanım,amin,evt çok yakınınz ama,görüşemiyoz,evini bilsem geçmiş olsuna gelirdim,allah sanada nasip etsin ,tüm bekarlara:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3selam izmirimin güzel hanımları nasılsınız güneş ablam nişa varmış hayırlısı olsun sana en yakın benim en geç ben duydum zemuszemus
günaydın gülşahçım evt bi türlü denk gelemiyoz,,nişandan dolayı,pek vaktim olmuyo,girsemde yorumlara bakıp çıkıyom yazamıyorum,inşalah nişandan sonra bol bol sohbet ederiz bi tanemkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar hanımlar;neden denk gelmiyoruz kimseyle;Sohbet etmeyi özledim ama((
sunaycım,günaydın,hoş geldin canım,tahmin edebiliyom yorgunluğunu ,geçmiş olsun ,üşütünmü arkadaşım oralarda,kızın nasıl,torun nasıl,güneşim kızının nişanı varmış hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutlu olur inş canım bugün hasta halimle temizliğe giriştim çok yoruldum şimdi hem yorgunum hemde hastayım ilaç kullanıyorum inş geçer zaten orda hep hastalıkla geçti bayram akşamı teyzemi kaybettik 15 gün içinde hastalığı ortaya çıktı ve maalesef kaybettik çok üzgünüm allah sizlere yaşatmasın annem öldükten sonra o bizim annemizdi bir tane teyzem vardı o da şimdi yok
güneşim mutlu gününüze sayılı günler kaldı. allah tamamına erdirsin. kızınıda şimdiden tebrik ediyorum. kendine iyi bak güzelim.opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnn
canlarımm,nasılsınız bakinm,,ben çok sevinçliyim ,,gelinim mali müşavirlik sınavını kazandı,,
bende dünden beri yatıyordum canım. galiba ani bir hareket yaptım. belim ağrıyıp durdu. bu yüzden pek keyfim yoktu. şimdi biraz iyiyim şükür.opuyorumnanaktan
seni bayağı özledik. 1 sene oldu. bir daha görüşemedik. buluşma olsada görüşsek. özledim vallahi.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktangözün aydın olsun güneşim.opuyorumnanaktan
çok sevinirim ,buyur gel bi tanem,,sözde kalmasın ha,şunun şurası yürüyerek bile 10,yada 15 dakika mesafedeyiz senle opuyorumnanaktansabredios ablam napalım ama bigün sana kahveye gelcem valla buluşmalardada denk gelemedik
first lady geçmiş olsun;güneş ablam sen nasılsın?yogunsun tabi;hem gelininin işi hem kızının nişanı hayırlı olsunnnn..
sen nişanı bi atlat ablacımda ben yürüyüşlere çıkıorum bigün uğrarım