zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

9801Animation25MM.gif

merhaba arkadaslar.nasılsınız görüşmeyeli?
güneş abla mesaj yazmışsın;bir ara girdim baya ama kimsecikler yoktu:KK43:(
kk biliyosun bi dönem açılmadı;bende giremedim kaç gündür..bir sorun yok;iyiyim şükür..sen nasılsın??
denk gelemiyorum kimseyle;özledim muhabbet etmeyi valla yaa

merhaba arkadaslar.nasılsınız görüşmeyeli?
güneş abla mesaj yazmışsın;bir ara girdim baya ama kimsecikler yoktu:KK43:(
kk biliyosun bi dönem açılmadı;bende giremedim kaç gündür..bir sorun yok;iyiyim şükür..sen nasılsın??
denk gelemiyorum kimseyle;özledim muhabbet etmeyi valla yaa

gülşahçım bende pek giremiyom,bu aralar,,ben iyim canım sen nsılsın:1hug:

Güneş'cim merhaba nasılsın,çok uzun süre oldu görüşmeyeli.Güzel kızın nişanlanıyormuş.Allah tamamına erdirsin inşallah

Güneş'cim merhaba nasılsın,çok uzun süre oldu görüşmeyeli.Güzel kızın nişanlanıyormuş.Allah tamamına erdirsin inşallah

canım benim seni burda görmek ne güzel,,nerelerdesin ,çok uzun süre oldu güzel arkadaşım, ben iyim şükür sen ve güzel kızın nasılsınız,
evt canım nasipse cumartesi günü nişamız var, amin canım benim,
msn dede yoksun ,,burda görünce gözlerime inanamadım canım,her zaman beklerim,
sevgiler opuyorumnanaktan

selam izmirimin güzel hanımları nasılsınız güneş ablam nişa varmış hayırlısı olsun sana en yakın benim en geç ben duydum zemuszemus

güneşim kızının nişanı varmış hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutlu olur inş canım bugün hasta halimle temizliğe giriştim çok yoruldum şimdi hem yorgunum hemde hastayım ilaç kullanıyorum inş geçer zaten orda hep hastalıkla geçti bayram akşamı teyzemi kaybettik 15 gün içinde hastalığı ortaya çıktı ve maalesef kaybettik çok üzgünüm allah sizlere yaşatmasın annem öldükten sonra o bizim annemizdi bir tane teyzem vardı o da şimdi yok

güneşim kızının nişanı varmış hayırlı olsun allah tamamına erdirsin mutlu olur inş canım bugün hasta halimle temizliğe giriştim çok yoruldum şimdi hem yorgunum hemde hastayım ilaç kullanıyorum inş geçer zaten orda hep hastalıkla geçti bayram akşamı teyzemi kaybettik 15 gün içinde hastalığı ortaya çıktı ve maalesef kaybettik çok üzgünüm allah sizlere yaşatmasın annem öldükten sonra o bizim annemizdi bir tane teyzem vardı o da şimdi yok

canım ya başınız sağolsun. allah onlar yattıkça size iyi ömürler versin. :Saruboceq:
hasta halinle yapmayıp kadın alsaydın keşke. neyse yapmışsın yinede. bol bol dinlen güzelim.opuyorumnanaktan

canım benim seni burda görmek ne güzel,,nerelerdesin ,çok uzun süre oldu güzel arkadaşım, ben iyim şükür sen ve güzel kızın nasılsınız,
evt canım nasipse cumartesi günü nişamız var, amin canım benim,
msn dede yoksun ,,burda görünce gözlerime inanamadım canım,her zaman beklerim,
sevgiler opuyorumnanaktan

güneşim mutlu gününüze sayılı günler kaldı. allah tamamına erdirsin. kızınıda şimdiden tebrik ediyorum. kendine iyi bak güzelim.opuyorumnanaktan

X