zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

jazmin iyim dünden beri,ama çok yorulmuşum,eve gel yemek yap,yedir üstüne üstlük,saat 11 de yattım dinlenmişim,,az öncede torunum geldi,kahvaltı hazırlıyom,arada buraya giriyom
sen nasılsın

Ablam Allah kolaylıklar versin sana:Saruboceq:

Bende işe geldim. Topladım masamı, eve git yemek yap dizi izle derken sızmışım.. Ayaklarım ağrıyor valla şimdi de

bende iyiyim canım benim dün buluşmuşsunuz çok keyifli geçmişe benziyor sen resimlerde görünmek istemedin galiba bir seni göremedim

Evet canım. Çok keyifliydi gerçekten. Hepsi çok şekerlerdi. ınşallah sizleri de görürüm. Evet canım görünmek istemedim ben:kedi:

inşallah bir gün hep beraber toplanırız canım bende sizlerle tanışmayı çok isterimopuyorumnanaktan

bende ıyıyım canım sagol cok kıskandım vallahı sızı ama ıstesemde gelemezdım çünkü uzaktayım çok izmirden mafoldumben

ayyy keşke ablam yaa bende sizlerle tanışmayı çok isterdim ablam resimlerde çok güzel çıkmışsın vallahi maşallah

sohbet salonu niye boş ,nerdesiniz hanımlar,herkes oyunlarda galiba
gelin kahve ikram edeyim size

ben içerim valla:))
yoruldum baya;eşim pazara gitti balık almaya;ayıklatıp getircek,yıkayıp pişircem inşallah..
nasılsınız hanımlar??????

ben içerim valla:))
yoruldum baya;eşim pazara gitti balık almaya;ayıklatıp getircek,yıkayıp pişircem inşallah..
nasılsınız hanımlar??????

mrb gülşah ,hoş geldin nasılsın,msj sayım yeterli olmadığından ne yazıkkı kahveni veremiyorum,:çok üzgünüm:

balıkmı dedin bayılırım,,afiyet olsun ,ben kendi adıma iyim a.s.

içmiş kadar oldum teşekkürler;kimseler yok herhalde;denk gelmiyoruz bir türlü((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…