zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

Güneş ablacım günaydın. Ben de işi kırabilirsem geleceğim;ama sanırım 1 gibi orada olamam. Nerede bulabilirim sizi başka ben:KK43:

Günicencim diğer tarafa yazmıştım. Sen bana tlf. verirsen. Gelince ararım. Aramadığım da bil ki izin alamadım:gitme:

gunicen jazmin güneş ablacım hepinize günaydın nasılsınız bakalım?ohhh buluşma varmış ne güzel benim yerimede eğlenin olurmu :gitme: bende artık resimlerinize bakarımopuyorumnanaktan

Çakılcım günaydın a.s. Ben iyi olmaya çalışıyorum... Sen nasılsın?

ınşallah gidebilirim de eğlenirim:))

bende iyiyim canım çok şükür.inşallah gidersin tatlım ya sanada değişiklik olur bugün izin ver kendine opuyorumnanaktan

hoşgeldin ablacım nasılsın?sanada hayırlı günler ablam sabahki kahvaltı süperdi ellerine sağlık güzelce doyurduk karnımızı sayende opuyorumnanaktan

hayirli geceler mutlu sabahlar
skzz3m.gif

günaydın güzellikler ,,,günaydın jazmin,,,
nasılsınız bakim ,,jazminim çok tatlısın biliyonmu,seni tanıdığım için ,çok mutluyumm
kızlar inşallah bir gün sizlerlede tanışırız bellimi oluropuyorumnanaktan

Günaydın ablamopuyorumnanaktan

Sende çok tatlısın ablacım. Bende inan çok mutluyum seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için. ınşallah vaktim oldukça sizlerle görüşeceğim. Kaçamazsınız bendenzemuszemus

Nasılsın ablacım dünden beri?

jazmin iyim dünden beri,ama çok yorulmuşum,eve gel yemek yap,yedir üstüne üstlük,saat 11 de yattım dinlenmişim,,az öncede torunum geldi,kahvaltı hazırlıyom,arada buraya giriyom
sen nasılsın

X