zmir tkabasa Cafe zmirlilerin, soluklanma, sohbet, paylam merkezi

inşallah canım,,anneciğin atlatacak bu zorlukları,,ümitsiz umutsuz yaşanmaz tabi,,olayın şoku atlatınca biraz rahatlar ,,önemli olan sağlık,,sağlık elden giderse geri gelmiyor,,
her şey düzelir inşallah
bende yorgunum çok ,,öğleden sonra ,bornova foruma gittik,hem berk,i gezdirelim hemde alış veriş için
zaten yorgundum sabahtan beri,,daha çok yoruldum,,şimdi uyudular,,berkide uyuttum,,burdayım
amin canım,,B]

bende çıkıyorum ,,berk uyurken yatayım ,dinleneyim ,inşallah gece uyanmazda ,,uyurum
sizlere iyi geceler diliyorum,,
gülşahım ,,bitoşum iyi geceler opuyorumnanaktan

çok sağol canım yeni geldim ama gene ufaklığı emzirmek zorunda kaldım gene yazamadım iyiyim canım benim sen nasılsınnnn

bebiş nasıl canım?çok öpüyorum onu yaa çok tatlı maşallah bende iyiyim canım işte idare edıyoruz ne yapalım burda sızlerle konusunca daha ıyı oluyorumopuyorumnanaktan

bebiş nasıl canım?çok öpüyorum onu yaa çok tatlı maşallah bende iyiyim canım işte idare edıyoruz ne yapalım burda sızlerle konusunca daha ıyı oluyorumopuyorumnanaktan

bebiş iyi tatlım anneannesinin sıcak kucağına bıraktım bende biraz keyif yapıyım dedim bu akşam vallahi eşimede dedim benden bişicik isteme diye lmaz: yapamam dedim dinlenicem kafa dağıtıcam kaydirigubbakcemile3 banada iyi geliyor valla burda olmak

ohhhh iyi yapmıssın canım keyfine bak kaydirigubbakcemile3

:lepi: bu keyifte kısa sürücek ne yazıkki yarın sabah erkenden çıkıcaz evden rahmetli dedemin mevlüdü için aliağa'ya gidicez öyle bir zor geliyorki şuan hazırlanmak anlatamam ama dedeciğim için gidicem :1closedeyes:

allah rahmet eylesın canım topragı bol olsun evet gitmen lazım canım

canım ben yatıyorum ıyı geceler tatlı ruyalar öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar ,hayırlı pazarlar,,nasılsınız buğünvar ,hemde 500,bin lira
bende yeni geldim,,berki evine bıraktık,,ordanda şirinyer pazarına geçtik,,alcak birşey yoktu,gezmek amacıyla geldik,,güya almıcaktık,,ufak tefek aldık,,çok güzel çoraplar var hemde 500,bin lira
çocuk için büyükler için,,,torunlarıma aldım kızıma aldım,,zaten dünden yorgundum,daha çok yoruldum,belim ağrıyor ,,

oooo gece ben gitikten sonra sohbetler olmuş,ne güzel sevindim kızlar,muhabbetiniz bol olsun:1hug:

ne güzel güneş abla;bizim evin oralarda gezmişsin demek:)
havalar nasıl kızlar?sıcak mı?

ne güzel güneş abla;bizim evin oralarda gezmişsin demek:)
havalar nasıl kızlar?sıcak mı?

gülşahım mrb canım,,,şirinyerdemisin sen ,
anneciğin nasıl ,iyimi biraz,,
hava çok sıcak canımm,,yaz gibi yakıcı sıcak var,sen neler yapıyon canım

güneş ablacım annemlerin evi orda evet;biz tayin nedeniyle manisadayız şuan;annem biraz daha iyi;çakıl merhaba;iyiyim canım nette mantar soslu makarna tarifi arıyordum;daha önce denemedim;umarım güzel olur buldugum tarif..
sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…